Εντελώς δωρεάν τα εμβάσματα στη Τράπεζα Πειραιώς πλέον, όπου μπορείς να στείλεις ως και 15.000 ευρώ χωρίς προμήθεια. Η κίνηση της εν λόγω Τράπεζας είναι στα πλαίσια συμμόρφωσης με τις εξαγγελίες του Υπουργείου Οικονομικών για προσπάθεια να μειωθούν οι τραπεζικές προμήθειες.

Για να μπορέσει ο χρήστης να επωφεληθεί της δωρεάν αποστολής εμβασμάτων θα πρέπει να προβεί στην αποστολή των χρημάτων μέσω ενός συγκεκριμένου καναλιού και συγκεκριμένα μέσω του phone banking, καθώς οι προμήθειες μέσω winbank συνεχίζουν να ισχύουν και ανέρχονται αυτή τη στιγμή σε 1.4 ευρώ.

Αυτό είναι το νέο Κτηματολόγιο

Παράλληλα καταργείται και η προμήθεια πληρωμής πιστωτικής κάρτας άλλης τράπεζας μέσω του Phone Banking που ανέρχονταν στα 6 ευρώ.

Πως εγγράφεσαι στο Phone Banking

Η εγγραφή γίνεται αμέσως με τους εξής τρόπους:

Μέσω Piraeus e-banking

1. Κάντε είσοδο στο Piraeus e-banking με τους κωδικούς σας.

2. Επιλέξτε το menu «Αγορές & Αιτήσεις» > Τραπεζικά Προϊόντα & Υπηρεσίες > Piraeus phone banking και ακολουθήστε τα βήματα.

Μέσω καταστήματος

Σημείωση:

Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Αν καλείτε από τον αριθμό τηλεφώνου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας (χωρίς απόκρυψη αριθμού), θα χρειαστεί να αναφέρετε ή να πληκτρολογήσετε μόνο τον προσωπικό σας Κωδικό Ασφαλείας (PIN*)  Αν καλείτε από διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου, κινητό ή σταθερό, θα αναφέρετε ή θα πληκτρολογήσετε πρώτα τον αριθμό του τηλεφώνου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και μετά τον προσωπικό σας Κωδικό Ασφαλείας (PIN*)

Ο προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας είναι ο ίδιος με αυτόν της χρεωστικής σας κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς. Ωστόσο, αν εσείς το επιθυμείτε, μπορείτε να τον αλλάξετε με κάποιον άλλον (6ψηφιο) της δικής σας επιλογής και ο οποίος θα ισχύει MONO για την υπηρεσία Piraeus phone banking.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.