Τα έξυπνα δαχτυλίδια είναι το νέο hot trend στα wearable και το Galaxy Ring της Samsung είναι η τελευταία, και ίσως η πιο αξιοσημείωτη, προσθήκη σε αυτό το χώρο. Αυτά τα δαχτυλίδια διαθέτουν αισθητήρες που καταγράφουν δεδομένα υγείας, όπως καρδιακός ρυθμός, ύπνος και προπονήσεις. Μπορεί να σου θυμίζουν smartwatches, αλλά οι υπέρμαχοι των smart rings λένε ότι προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στα δεδομένα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, κατά πόσο ισχύει αυτό; Ο Dr. Hon Pak, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Ομάδας Ψηφιακής Υγείας στη Samsung, με τριάντα χρόνια εμπειρίας, μας δίνει την απάντηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ακρίβεια των smart rings και των smartwatches είναι παρόμοια. Η διαφορά μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες όπως η χαλαρή εφαρμογή του ρολογιού ή το κρύο περιβάλλον που επηρεάζει τα άκρα του σώματος.

Ο Dr. Pak προτείνει ότι οι χρήστες πρέπει να φοράνε τα έξυπνα δαχτυλίδια στον δείκτη, αν και τελικά είναι θέμα προτίμησης. Για τον ίδιο, τα Galaxy Ring προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα παρά τις μικρές αποκλίσεις στην ακρίβεια, με κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα.

Η Samsung παρουσίασε πρόσφατα το Galaxy Ring με δυνατότητες 24/7 παρακολούθησης υγείας, λεπτομερή ανάλυση ύπνου, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και AI-powered αναφορές υγείας. Η μπαταρία διαρκεί έως 7 ημέρες, είναι αδιάβροχο έως 10ATM και φτιαγμένο από τιτάνιο. Τέλος, η Samsung προτείνει τη συνδυαστική χρήση του Galaxy Ring και Galaxy Watch για καλύτερα αποτελέσματα. Ένα καλά ενσωματωμένο οικοσύστημα μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.