Μετά από μήνες αναμονής, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Ring, το πρώτο της βήμα στην κατηγορία των έξυπνων δαχτυλιδιών. Μέχρι τώρα, η αγορά αυτή κυριαρχείται από την Oura και το Ring 3, μια συσκευή που εστιάζει στην παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης.

Τι προσφέρει λοιπόν το Galaxy Ring της Samsung; Ας δούμε όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζεις. Πρώτα από όλα, ως συσκευή της Samsung, το Galaxy Ring ενσωματώνεται τέλεια στο οικοσύστημα της εταιρείας με τα παρακάτω πρακτικά χαρακτηριστικά:

  • Χειρισμός με χειρονομίες: Μπορείς να κλείσεις ένα ξυπνιτήρι ή να ελέγξεις την κάμερα του smartphone σου με ένα διπλό τσίμπημα. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο αν συνδυάσεις το Ring με ένα συμβατό Galaxy smartphone που τρέχει One UI 6.1.1 ή νεότερο.
  • Υποστήριξη Find My: Αν χάσεις το Galaxy Ring, το Find My της Samsung θα σε βοηθήσει να το βρεις. Το Ring θα ανάψει όταν είναι σε λειτουργία εύρεσης, ενώ η εφαρμογή στο τηλέφωνό σου θα δείχνει την τελευταία γνωστή τοποθεσία του.
  • Συνεργασία με Galaxy Watch: Αν έχεις ένα Galaxy Watch, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Ring ως συμπληρωματική συσκευή. Όταν φοράς και τις δύο συσκευές, το Ring μπορεί να απενεργοποιήσει τους αισθητήρες του για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 30%.

Έπειτα, η Samsung διαφημίζει το Galaxy Ring ως τον ιδανικό fitness tracker για όλη τη μέρα. Ενώ θα βγάζεις το Galaxy Watch από τον καρπό σου κάθε λίγες μέρες για να το φορτίσεις, το Galaxy Ring μπορεί να διαρκέσει έως και έξι μέρες χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Παρόλο που έχει μικρότερη γκάμα δυνατοτήτων από το Galaxy Watch 7, το Galaxy Ring είναι απλό στη χρήση και προσφέρει:

  • Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού: Συνεχής παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, ειδοποιήσεις για υψηλά ή χαμηλά επίπεδα, και περισσότερες πληροφορίες μέσω ζωντανών ελέγχων.
  • Παρακολούθηση εμμηνοριακού κύκλου: Οι γυναίκες μπορούν να παρακολουθούν τον κύκλο τους με τον ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας δέρματος.
  • Συμβουλές ευεξίας: Το Samsung Health χρησιμοποιεί τη Galaxy AI για να προσφέρει προσαρμοσμένες συστάσεις βασισμένες στις καθημερινές συνήθειες και δεδομένα υγείας του χρήστη.
  • Ενεργειακό σκορ: Ένα νέο σκορ που υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τον ύπνο, τη δραστηριότητα και τον καρδιακό ρυθμό, αντανακλώντας τα επίπεδα ενέργειας του χρήστη.
  • Ειδοποιήσεις αδράνειας: Όπως και με τα Galaxy smartwatch, οι χρήστες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για κίνηση μετά από περίοδο ακινησίας.
  • Παρακολούθηση ύπνου: Χρησιμοποιεί νέο αλγόριθμο AI για βελτίωση της ανάλυσης ύπνου και προσφέρει επιπλέον μετρήσεις, όπως η κίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου και η καθυστέρηση ύπνου.

Το Samsung Galaxy Ring δεν διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά των Galaxy Watch, όπως ECG, ανάλυση σύνθεσης σώματος, επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και μέτρηση αρτηριακής πίεσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.