Αυτός ο τύπος κατάφερε να ζήσει χωρίς καρδιά για 555 ημέρες, μένοντας στη ζωή με μια τεχνητή που κουβαλούσε στο σακίδιό του. Βρισκόμενος σε λίστα αναμονής έζησε χωρίς το ζωτικό αυτό όργανο για πάνω από ένα χρόνο. Και φυσικά, είχε μια άκρως φυσιολογική ζωή, απλά κουβαλούσε στους ώμους του την ίδια του την καρδιά

Αστροναύτης εντοπίζει νυκτοδιαφανή σύννεφα και το θέαμα προκαλεί δέος (φωτογραφία)

Ένα απλό σακίδιο πλάτης που κανένας μας δεν θα έδινε σημασία άμα τον συναντούσε στο δρόμο, ήταν αυτό που στην ουσία του έδινε τη ζωή. Ο λόγος για τον Stan Larkin.

Η καρδιά του Stan αφαιρέθηκε από το σώμα του τον Νοέμβριο του 2014 και αντικαταστάθηκε από μια συσκευή για να μην αναγκαστεί να μείνει στο νοσοκομείο. Το μόσχευμα έφθασε επιτέλους τον Μάιο του 2015, με την εγχείρηση να λαμβάνει χώρα στο Michigan Frankel Cardiovascular Center.

Ο Dr. Jonathan Haft, ο χειρουργός που χειρούργησε τον Stan, δήλωσε ότι ο τύπος της μυοκαρδιοπάθειας που παρατηρήθηκε στον Stan προκαλεί αρρυθμίες και ανεπάρκεια και στις δύο πλευρές της καρδιάς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.