Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, βασικά χρόνια ότι η Cosmote όπως και όλοι οι πάροχοι πολλές φορές δίνουν μεταχειρισμένο εξοπλισμό σε νέες συνδέσεις. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο στο τέλος του συμβολαίου η Cosmote και η κάθε εταιρεία σου ζητά να επιστρέψεις τον εξοπλισμό για να μην χρεωθείς μεγάλα ποσά, το περίφημο τέλος μη επιστροφής.

Η Nova ζητά 360 ευρώ εγγύηση για 2 Unlimited All!

Αν δεις λοιπόν την ένδειξη ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ στο κουτί του αποκωδικοποιητή Cosmote TV θα πρέπει να γνωρίζεις ότι προφανώς έχει μέσα μεταχειρισμένο εξοπλισμό, ο οποίος στη περίπτωσή μας ήταν σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση. Είχε γρατσουνιές παντού. Δεν το κυνηγήσαμε καθώς λόγω ενεργού συμβολαίου καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας και θα τον αλλάξουν σε περίπτωση προβλήματος.

Πάντως θα συμβουλεύαμε τους αναγνώστες μας αν ο υπάλληλος σου δώσει ένα τέτοιο κουτί να ζητήσεις ευγενικά καινούργιο εξοπλισμό, με την προϋπόθεση να υπάρχει διαθέσιμος. Σε κάθε περίπτωση, όπως προαναφέραμε και πρόβλημα να προκύψει θα στον αντικαταστήσει δωρεάν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.