Η Nova ζητά υπέρογκες εγγυήσεις για τη σύναψη δυο συμβολαίων Unlimited All, που δεν περιλαμβάνουν συσκευή, ούτε κάποια επιδότηση εξοπλισμού, πράγμα που να δικαιολογούσε τα ποσά. Συγκεκριμένα, 180 ευρώ για κάθε σύνδεση προκειμένου να ενεργοποιηθεί, 360 ολόκληρα ευρώ για 2 Unlimited All.

Γνωρίζουμε ότι οι εγγυήσεις είναι απαραίτητες στον κλάδο για την αποφυγή συσσώρευσης ληξιπρόθεσμων λογαριασμών, ωστόσο κατά την ταπεινή μας άποψη 360 ευρώ για δυο συνδέσεις που δεν περιλαμβάνουν συσκευή, ούτε καν έκπτωση είναι πολύ μεγάλη.

Να σημειώσουμε ότι η Nova έχει καταργήσει ουσιαστικά τις επιδόσεις συσκευών, καθώς αυτές δίνονται μόνο σε συνδυασμό με σταθερή τηλεφωνία, ο μόνος πάροχος στην Ελλάδα που βάζει τέτοια προϋπόθεση.

Έχουμε πληροφορίες ότι έχει βγάλει το όριο στα Unlimited All και θέλαμε να το δοκιμάσουμε αλλά με 360 ευρώ όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε όλες τις εταιρίες όταν έχεις μεγάλες οφειλές σου ζητούν εγγύηση!! Εμείς καναμε 3 Unlimited All και δεν πληρώσαμε τίποτα. Οπότε μην χρωστάτε γιατί ο Τηλεγνους ελέγχει τα πάντα!!

  2. Μη λέτε ότι θέλετε! Η εγγύηση ζητείται είτε γιατί είστε στον Τηλεγνου είτε γιατί έχετε οφειλές στον νυν παροχο.
    Όσον αφορά στην επιδότηση και πάλι διαστρεβλωνετε την πραγματικότητα! Δεν αποτελεί προϋπόθεση ο συνδυασμός κινητής σταθερής. Η παρουσία σταθερής δίδει σαφέστατα καλύτερες τιμές στα κινητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.