Βρισκόμαστε λιγότερο από μία εβδομάδα από το πολυαναμενόμενο Galaxy Unpacked event και ο γνωστός leaker Evan Blass ξεπέρασε τον εαυτό του. Προλαβαίνοντας κάθε άλλη πηγή, αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες που θα θέλαμε να γνωρίζουμε, και όχι μόνο, για τα επερχόμενα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6.

Το τελευταίο leak, που λάβαμε σε δύο διαφορετικά email, περιλαμβάνει πλήρεις σελίδες από το επίσημο promo υλικό της Samsung για τα foldable κινητά του 2024. Αν και είχαμε ήδη μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε, αυτές οι εικόνες επιβεβαιώνουν τις αναβαθμίσεις αλλά και κάποιες επαναλαμβανόμενες απογοητεύσεις που μας σερβίρει εδώ και χρόνια.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες υλικό στο τέλος του άρθρου, σε μορφή γκάλερι, αλλά θα αναφέρουμε κάποια βασικά σημεία. Το Samsung Galaxy Z Fold 6 φαίνεται να είναι μια βασική αναβάθμιση από τον προκάτοχό του. Η κάμερα παραμένει ίδια, όπως και η μπαταρία των 4.400mAh και η ταχύτητα φόρτισης των 25W. Οι διαστάσεις της οθόνης παραμένουν επίσης αμετάβλητες.

Ωστόσο, υπάρχουν μικρές αλλαγές στις διαστάσεις της συσκευής, με το νέο μοντέλο να είναι ελαφρώς κοντύτερο και φαρδύτερο (κατά 1 χιλιοστό) και πιο ελαφρύ κατά 14 γραμμάρια. Μία αξιοσημείωτη βελτίωση είναι η φωτεινότητα της εσωτερικής οθόνης, που φτάνει τα 2600nits, 1.5 φορές φωτεινότερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Πάμε στο Samsung Galaxy Z Flip 6, το οποίο φαίνεται να λαμβάνει πιο σημαντικές αναβαθμίσεις. Η μπαταρία των 4.000mAh, η μεγαλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Z Flip, επιβεβαιώνεται από το promo υλικό. Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει νέα κύρια κάμερα 50MP και vapor chamber για καλύτερη θερμική απόδοση.

Κατά τα άλλα, και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν τον Snapdragon 8 Gen 3 chipset και 12GB RAM. Επίσης, αναφέρονται με IP48 rating, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι τα νέα foldables της Samsung θα έχουν πιστοποιημένη προστασία και από τη σκόνη. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί το Galaxy Unpacked event είναι στις 10 Ιουλίου και εμείς θα το καλύψουμε ζωντανά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.