Έχουμε δει πολλές διαρροές σχετικά με τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Flip 6, αλλά αυτή τη φορά έχουμε στα χέρια μας εικόνες από τις θήκες των επερχόμενων αναδιπλούμενων της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Η λογική λέει ότι τα αξεσουάρ της Samsung τείνουν να είναι μερικά από τα καλύτερα της αγοράς και ταιριάζουν στις συσκευές της. Συχνά περιλαμβάνουν μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως υποδοχές για το S Pen, δακτυλίους για καλύτερο κράτημα, και άλλα.

Φέτος, δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πολλά και η Samsung σχεδιάζει να φέρει μερικά κλασικά στιλ θήκης στα Galaxy Z Fold 6 και Flip 6. Μέσω του Evan Blass, ο οποίος μας έστειλε πολλά email μέσα στο Σαββατοκύριακο, διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν μερικές από αυτές τις θήκες. Υπάρχουν μερικά επαναλαμβανόμενα στιλ που πλέον έχουν γίνει κλασικές προτάσεις, όπως θήκες με λουράκι και βάση στήριξης.

Φαίνεται επίσης να υπάρχει μια παραλλαγή Eco-leather που μιμείται το δερμάτινο μοτίβο που παρατηρείται σε μερικές από τις παλαιότερες θήκες της Samsung. Αυτή η νέα έκδοση ακολουθεί το πιο boxy στιλ του Fold 6 και χρησιμοποιεί μια υπερυψωμένη άκρη γύρω από τη συστοιχία της κάμερας. Ωστόσο, το σημαντικότερο εδώ είναι ότι οι θήκες επιβεβαιώνουν την υποστήριξη του S Pen από το επόμενο bookstyle foldable smartphone.

Όσον αφορά το Samsung Galaxy Z Flip 6, φαίνεται να έχουμε κάποιες θήκες που μοιάζει πανομοιότυπες με τη σειρά του προηγούμενου έτους. Αυτές οι θήκες φέρουν έναν δακτύλιο στο πίσω μέρος για καλύτερο και ευκολότερο κράτημα. Οι άλλες θήκες του Flip φέρνουν μοναδικά σχέδια για όσους θέλουν μια ελαφρώς πιο ενδιαφέρουσα συσκευή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.