Ένα βίντεο δείχνουν πως μοιάζει το νερό της βροχής κάτω από το μικροσκόπιο και τα αποτελέσματα σίγουρα θα σου προκαλέσουν έκπληξη. Υπάρχουν χώρες, όπου η πόση του νερού είναι ασφαλής από την βρύση, ωστόσο σε ορισμένα μέρη του κόσμου απαγορεύεται και το εν λόγω βίντεο εξηγεί γιατί.

Η Γη δεν περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο – Και δεν χρειάζεται πανικός!

Σε ένα προφίλ στο TikTok που είναι αφιερωμένο στο να βάζει διάφορα αντικείμενα κάτω από το μικροσκόπιο, το άτομο προσπάθησε να δείξει τη διαφορά μεταξύ του νερού της βρύσης και του νερού της βροχής.

Όταν το νερό της βρύσης τοποθετήθηκε στο μικροσκόπιο, φάνηκε να δείχνει μια σχετική ποσότητα ζωντανών μικροοργανισμών που κινούνται γύρω του. Στις κοντινές εικόνες του νερού εντοπίστηκε επίσης ένας οργανισμός που έμοιαζε με σκουλήκι που κυριολεκτικά τρομάζει.

Εν τω μεταξύ, το νερό της βροχής είχε επίσης αρκετούς μικροοργανισμούς, δηλαδή κάποια παράσιτα. Το CDC πάντως προτείνει οι χρήστες να μην καταναλώνουν το νερό της βροχής σε περίπτωση που το συλλέγουν αλλά αντίθετα να το χρησιμοποιούν για πότισμα και στον κήπο γενικότερα.

 

@microscope.vision

Tap water vs rain water under microscope 

♬ original sound – Microscope Vision

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το νερό της βροχής το μόνο που μπορεί να έχει είναι διαλελυμένα ανόργανα άλατα ή αιθάλη από την ατμόσφαιρα (αναλόγως πόσοι ρύποι υπάρχουν σε αυτή). Βέβαια, μετά από αρκετή ώρα βροχόπτωσης το νερό που πέφτει είναι απεσταγμένο, δηλαδή υπερκάθαρο. Τώρα, οι μικροοργανισμοί και τα παράσιτα που βρέθηκαν είναι από το έδαφος ή από το δοχείο συλλογής του βρόχινου νερού. Το “πειραματάκι” χωλαίνει στα υλικά και στη μέθοδο, οπότε το αποτέλεσμα είναι υπό αμφισβήτηση….

  2. Συν τ ότι το νερό της βροχής ενυδατώνει κι είναι γεμάτο ενέργεια δηλαδή ακριβώς τ αντίθετα απ το νερο της βρύσης. Χίλιες φορές νερό βροχής

  3. Να το δω και να το πω λίγο διαφορετικά… ότι το τσίπουρο προϊόν απόσταξης καμία σχέση… ψηφίζω τσίπουρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.