Απίστευτα νούμερα πωλήσεων φαίνεται πως έκανε μια συσκευή που μόλις βγήκε στην αγορά και κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ σε τζίρο. Ο λόγος για το Nubia Z60 Ultra, που είναι η πιο πρόσφατη δυνατή συσκευή της Κίνας.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, σύμφωνα με το GizmoChina, οι πωλήσειw ήταν τόσο τρελές, που η ZTE έβγαλε 140 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μόλις δευτερόλεπτο, αν και θα ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί με αυτό το νούμερο καθώς είναι τεράστιο.

Το Nubia Z60 Ultra είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις στην κινέζικη αγορά. Θα το βρούμε στις εκδόσεις 12GB/256GB (~$601), 16GB/512GB (~$658), 16GB/1TB (~$740) και 24GB/1TB (~$839). Αν οι πληροφορίες είναι αληθείς, μιλάμε για μια πολύ δημοφιλή συσκευή αυτή τη στιγμή.

Realme GT Neo 6: Το πιο οικονομικό Snapdragon 8 Gen 2 smartphone

Η συσκευή είναι επικεντρωμένη στην κάμερα, καθώς έχει τρις συνολικά κάμερες στο πίσω μέρος. Μία ευρυγώνια στα 18mm, μία στα 35mm για φωτογραφία δρόμου και μία με τηλεφακό στα 85mm.

Όμως δεν έμεινε μόνο στην κάμερα η εταιρία, καθώς έρχεται με οθόνη OLED στις 6.8 ίντσες, με ανάλυση 1.5K και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Κάτω από την οθόνη έχουμε selfie κάμερα στα 12MP και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του Nubia Z60 Ultra έχουμε τον πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 3, ενώ οι μνήμες του είναι LPDDR5x. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι φυσικά UFS 4.0. Η μπαταρία του είναι κτήνος στις 6000mAh και υποστηρίζει φόρτιση στα 80W.

Δυνατή συσκευή, έτσι; Ίσως οι πληροφορίες είναι πραγματικές, ιδιαίτερα με τιμές που ξεκινάνε τόσο χαμηλά για την αγορά της Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα και Χρόνια πολλά
    Εχετε κάτι νεότερο για το
    Nokia magic max να μας πειτε;
    Θυμάμαι ήταν να κυκλοφορήσει από τον Οκτώβριο.
    Ευχαριστώ.
    Καλή χρονιά να έχετε και επιτυχίες στην δουλειά σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.