Για χρόνια ολόκληρα τα smartphones είχαν εμμείνει στο παραδοσιακό 16:9 display format, τον Μάρτιο όμως του 2017, η Samsung ακολούθησε μια νέα τακτική με τις Infinity Displays. Οι συγκεκριμένες οθόνες προσέφεραν υψηλό 8.5:9 aspect ratio και μπορούν να βρεθούν και σε premium αλλά και σε μεσαίου κόστους συσκευές. Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να κάνει τα bezels ακόμη μικρότερα, η Samsung θα μεταβεί στο 19.5:9 ratio στα smartphones του 2019.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ετοιμάζει και τη διάθεση του αναδιπλούμενου Galaxy F. Προς το παρόν, πληροφορίες όσον αφορά το aspect ratio, την ανάλυση και τα bezels παραμένουν ασαφείς. Ωστόσο, η κατοχύρωση ενός νέου trademark πρόσφατα, δείχνει την προετοιμασία ενός νέου foldable panel που θα κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο υπό την ονομασία Infinity-V display.

Η κατοχύρωση έγινε πριν από μερικές εβδομάδες και μάλιστα, η ίδια η Samsung το κατατάσσει στην κατηγορία των οθονών για smartphones. Και είναι το πιο κατάλληλο timing για την εταιρεία, καθώς το Samsung Developer Conference έρχεται στις 7 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.