Η είσοδος στο VR μπορεί να είναι δαπανηρή, ειδικά αν δεν έχετε ήδη ένα gaming PC. Μια αυτόνομη λύση όμως, όπως το Oculus Go μπορεί να είναι πιο προσιτή και πολύ πιο φορητή λύση. Το Go VR είναι μία από αυτές, και μπορείτε πλέον να το αγοράσετε από online καταστήματα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη. Προηγουμένως η συσκευή ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Oculus.

Σε ευρώ η τιμή είναι €220 για το μοντέλο των 32GB και €270 για το μοντέλο των 64GB. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα καταστήματα που έφεραν το νέο VR headset. Μάλιστα, το Amazon φαίνεται πως επιτρέπει την αποστολή και στην χώρα μας.

Ηνωμένο ΒασίλειοAmazon
Very
Currys
ΓερμανίαAmazon
Saturn
MediaMarkt
ΓαλλίαAmazon
Fnac
ΙταλίαAmazon

Το Oculus Go φοράει τον Snapdragon 821, ο οποίος τροφοδοτεί τα ενσωματωμένα γραφικά του σε μια οθόνη LCD 2.560 x 1.440 px. Ο ρυθμός ανανέωσης αρχίζει στα 60 Hz, αλλά μπορεί να φτάσει τα 72 Hz εάν το υποστηρίζει το παιχνίδι / εφαρμογή.

Το VR Headset συνοδεύεται επίσης από ελεγκτή κίνησης και ενσωματωμένα ηχεία (έχει υποδοχή 3,5 mm αν προτιμάτε ακουστικά).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.