ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο tablet της LG προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη φορητότητα καθώς και το προηγμένο UX και τα χαρακτηριστικά της κάμερας του LG G3

LG_G_Pad_8.0_Blue__Orange

Αθήνα, 26 Αυγούστου 2014 — Στο πλαίσιο της επέκτασης της ηγετικής της θέσης στην τεχνολογία LTE από τα smartphones στα tablets, η LG Electronics (LG) παρουσίασε την LTE έκδοση του νέου G Pad 8.0, με εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα και φορητότητα για on-the-go ψυχαγωγία και ενημέρωση. Το G Pad 8.0 LTE της LG διαθέτει την κατάλληλη ισορροπία απόδοσης και ανταγωνιστικής τιμής, ενώ είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα premium χαρακτηριστικά UX του LG G3, προσφέροντας δυνατότητες multitasking και ταυτόχρονα μια εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Το G Pad 8.0 LTE διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για συγχρονισμό της συσκευής που εξασφαλίζει εύκολη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές Android. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία QPair 2.0, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με τα smartphones τους, ώστε να απαντούν στις κλήσεις τους με ακόμα μεγαλύτερη άνεση, να δέχονται ειδοποιήσεις και να στέλνουν γραπτά μηνύματα απευθείας από το G Pad τους.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες του νέου G Pad 8.0 LTE της LG περιλαμβάνουν:

  • Touch & Shoot, λειτουργία που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα, με απαλό χτύπημα των δαχτύλων σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για εστίαση και λήψη με μία μόνο κίνηση, μειώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο λήψης.
  • Gesture Shot, λειτουργία ανίχνευσης κίνησης για τη λήψη φωτογραφιών selfie ακόμα πιο απλά και διασκεδαστικά. Ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη μπροστά στον φακό, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων πριν τη λήψη των πιο όμορφων και καθαρών selfie φωτογραφιών.
  • Smart Keyboard, τεχνολογία
    που μετατρέπει την πληκτρολόγηση στο 8 ιντσών tablet τόσο εύκολη όσο και σε ένα smartphone. Η λειτουργία Smart Keyboard μειώνει τα λάθη σε ποσοστό έως και 75%, καταγράφοντας και αναλύοντας τον τρόπο γραφής του χρήστη, ώστε να «αναγνωρίζει» αυτόματα τη λέξη που σκοπεύει να πληκτρολογήσει.
  • Knock Code™, η χαρακτηριστική και αποκλειστική λειτουργία ασφαλείας της LG που μετατρέπει την ενεργοποίηση και το ξεκλείδωμα της συσκευής σε μια εύκολη διαδικασία. Επιπλέον, επιτρέπει τη χρήση μέχρι και 4 διαφορετικών κωδικών χτυπημάτων, ώστε τα μέλη μιας οικογένειας να μπορούν να μοιράζονται το G Pad, χωρίς όμως να μοιράζονται ταυτόχρονα και το περιεχόμενο των προσωπικών τους αρχείων.

«Με την έκδοση του G Pad 8.0 LTE, η LG θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της συνδεσιμότητας στις αναδυόμενες 4G αγορές», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Σήμερα οι χρήστες απαιτούν ταχύτητα και ευκολία σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμη υποδομή δικτύου LTE, θέλουμε τα προϊόντα της LG να μπορούν να εκμεταλλευτούν το γρήγορο αυτό δίκτυο».



Το G Pad 8.0 LTE θα ξεκινήσει να διατίθεται σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες από αυτή την εβδομάδα, ενώ στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει η διάθεσή του στις αγορές της κεντρικής και νότιας Αμερικής, στην Ασία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS).

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά G Pad 8.0:

  • Οθόνη: 8.0 ιντσών IPS (1280 x 800 / WXGA)
  • Επεξεργαστής: 1.2GHz Quad-Core
  • Μνήμη: 16GB eMMC / 1GB RAM / microSD slot
  • Κάμερα: Πίσω 5MP / Εμπρός 1.3MP
  • Μπαταρία: 4200mAh
  • Διαστάσεις: 210.8 x 124.2 x 9.9mm
  • Βάρος: 344g
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi / LTE
  • Χρώματα: Black / White / Luminous Orange / Luminous Blue
  • Άλλα: QPair 2.0 / Touch & Shoot / Gesture Shot / Smart Keyboard / Knock CodeTM

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.