Αν έχετε στην κατοχή σας ένα από τρία LG tablets μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησαν πέρυσι, σας έχουμε καλά νέα. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει επίσημα να αναβαθμίζει τα LG G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1 σε Android Lollipop στις 12 Απριλίου, δηλαδή αύριο.

g-pad-lollipop

Η αναβάθμιση είχε ξεκινήσει πριν μερικές βδομάδες στην Νότια Κορέα και τώρα θα την δούμε να φτάνει και στα δικά μας μέρη. Προφανώς η παραπάνω ημερομηνία, είναι η προβλεπόμενη μέρα που θα ξεκινήσει η διάθεση της και για να φτάσει στην συσκευή μας, ίσως χρειαστεί να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Όπως γίνεται συνήθως, θα δούμε την αναβάθμιση να φτάνει σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου και σε διαφορετικές ώρες.

Από την άλλη πλευρά, η LG λέει ότι η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη για να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της, έτσι αν δεν σας αρέσει να περιμένετε, μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία και να περάσετε την αναβάθμιση από τον υπολογιστή σας.

Πηγή

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπα παιδιά δεν έχω lg tablet έχω το lg g2 Και έχω ένα να πω περίμενα αυτή την αναβάθμιση τόσο καιρό την έκανα και μου κατέστρεψε το κινητό μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας εφαρμογές που ανοίγουν μόνες τους στο background χάλια μαύρα στο cpuz Μου λέει ότι έχω 1900mlh . Αν μπει κάποιος να διαβάσει στα διάφορα forum’s θα δει ότι όλες οι εκδεκδόσεις του lg2 έχουν πρόβλημα με την 5.0.2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.