Η Lenovo περνάει στην επίθεση και σήμερα ανακοινώνει το ZUK Z2 Pro, που είναι “τούμπανο”, αφού η συσκευή έχει ότι πιο high end μπορούμε να βρούμε στην αγορά. Δεν είναι τόσο συνεχιστής του ZUK Z1, αλλά πιο πολύ μια νέα εντελώς συσκευή, αφού έρχεται με 5.2 ίντσες οθόνη σε αντίθεση με της 5.5 του ZUK Z1.

Lenovo ZUK Z2 Pro (3)

H οθόνη παραμένει στην ανάλυση των 1080p, που είναι υπεραρκετή παράγοντας 423ppi. Η τεχνολογία της αλλάζει από IPS LCD σε AMOLED, αποκτώντας έτσι βαθύτερα μαύρα και πιο ζωντανά χρώματα.

Στο εσωτερικό της συσκευής έχουμε Snapdragon 820, κάτι που το κατατάσσει αυτομάτως στις high end συσκευές. Στο θέμα της μνήμης έχουμε 6GB RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χρόνο. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και έκδοση με 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και 4GB RAM, που το φέρνει στα επίπεδα των υπόλοιπον Android ναυαρχίδων.

Lenovo ZUK Z2 Pro (1)

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 13MP κάμερα με αισθητήρα ISOCELL και μέγεθος pixel στα 1.34μm. Το διάφραγμα θα είναι στα φ/1.8 και η κάμερα θα έχει Phase Detection Autofocus, που σημαίνει πως θα ακολουθεί το αντικείμενο στο οποίο εστιάζουμε. Στο θέμα του βίντεο η συσκευή τραβάει 4K βίντεο, όπως είναι λογικό με αυτό το hardware. Στην πρόσοψη θα βρούμε 8MP κάμερα, με μέγεθος pixel στα 1.4μm kai f/2.0, που φαίνεται πως είναι αρκετά ικανή.

Lenovo ZUK Z2 Pro (2)

Το ZUK Z2 Pro έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και αισθητήρα καρδιακών παλμών, όπως επίσης και αισθητήρα UV, και μετρητή υψόμετρου, για να καλύψετε την άσκησή σας.

Η συσκευή υποστηρίζει 23 τύπους δικτύων, οπότε θα παίξει σε όλα τα πιθανά δίκτυα. Από σύνδεση με υπολογιστή έχουμε USB Type-C και USB 3.1.

Στο θέμα της αυτονομίας έχουμε μπαταρία 3100mAh, με υποστήριξη Quick Charge 3.0. Από βάρος ζυγίζει μόνο 145gr και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Στο θέμα της τιμής, θα κυκλοφορήσει αύριο στην κίνα στα CNY 2,699 (€369), ενώ η έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και τα 4GB RAM θα έρθει αργότερα σε χαμηλότερη τιμή.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ