Με αυτό το άρθρο κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο Zeblaze VIBE 3S smartwatch το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε flash sale. Πρόκειται για ένα smartwatch το οποίο εγκαταλείπει το πιο σύγχρονο design για ένα πιο παραδοσιακό, παραμένει όμως ένα “έξυπνο” ρολόι από την άποψη ότι φέρει πλήθος άλλων λειτουργιών που κάνουν τα 21.57 ευρώ που ζητά, να φαντάζουν απίστευτα λίγα.

Για παράδειγμα, όταν θα υπάρχουν εισερχόμενες κλήσεις στο smartphone σου, μηνύματα και ειδοποιήσεις, το ρολόι θα σου θυμίζει ότι υπάρχουν αυτές οι κλήσεις με ένα εικονίδιο που θα αναβοσβήνει. Παράλληλα, όταν το Bluetooth θα είναι συνδεδεμένο σε συνεργασία με το app Comfit στο smartphone σου, το watch αυτόματα προβαίνει στο συγχρονισμό της ώρας, της ημερομηνίας και του καιρού. Και αν και παρουσιάζει αντοχή στο νερό καλό είναι να μην το πάρεις μαζί σου. Η μπαταρία είναι των 580 mAh προσφέροντας μεγάλη διάρκεια, ενώ το βάρος περιορίζεται στα 83.5g.

Προσφέρει λειτουργία μέτρησης των βημάτων για να παρακολουθεί την απόσταση που διανύεις, τα calories που καις και ανεβάζει τα δεδομένα στην εφαρμογή του smartphone, χάρη στον 3 axis Acceleration sensor. Σε γενικές γραμμές, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση, για τα χρήματα που ζητά.

Μπορείς να το αποκτήσεις από το Cafago.com στα 21.57 ευρώ μόνο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.