Το εν λόγω screenshot που θα δεις από κάτω μας θύμισε έντονα την περίπτωση της Wind Media και υπόσχεται χρήματα για likes στο Youtube. Η Wind Media όπως είχαμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο, διαφήμιζε έντονα το τελευταίο διάστημα ότι μπορούσε να πληρώσει τους χρήστες της για να κάνουν likes σε διάφορα social media posts. Ο χρήστης έπρεπε να κάνει likes σε κάποια προφίλ και θα τους αποζημίωναν με κάποιο ποσό, στη συνέχεια θα έφερναν και άλλους χρήστες στην πλατφόρμα για να κάνουν likes και θα έπαιρναν κάποια χρήματα και για αυτή τη δουλειά.

Μια πυραμίδα στην ουσία, που μπορεί να μοίραζε λίγα χρήματα στην αρχή, ωστόσο όσο αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών, το μοντέλο καθίσταται μη βιώσιμο και κάποια στιγμή, σκάει, όπως έγινε και στη προκειμένη περίπτωση.

Το screenshot αυτό που μας στάλθηκε δείχνει εταιρεία να υπόσχεται χρήματα για κάνεις likes σε Youtube videos και να τα βλέπεις. Και μπορεί να σου δώσουν λίγα χρήματα στην αρχή, αλλά μιλάμε πρόκειται για απατεώνες και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να μπλέκεις με τέτοιου είδους υπηρεσίες – φαντάσματα ούτε να δίνεις προσωπικά στοιχεία και λογαριασμούς.

Το μήνυμα αναφέρει:

Γεια σου. Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Επιβεβαιώσαμε ότι το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο και το βιογραφικό σας έχουν προταθεί από πολλά διαδικτυακά γραφεία πρόσληψης. Για αυτό θέλουμε να σας προσφέρουμε μια εργασία μερικής απασχόλησης που μπορείτε να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Η αποστολή σας είναι απλή. Αγαπήστε τα βίντεο στο Youtube, δεν υπάρχουν χρονικά όρια και μπορείτε να εργαστείστε από το σπίτι. Τα ημερομίσθια κυμαίνονται από 100 ευρώ ως 1000 ευρώ, όλα τα μεροκάματα καταβάλλονται την ίδια ημέρα. Ενώ δίνει και σύνδεσμο για να εγγραφείς. Μην πατήσεις σε καμιά περίπτωση αν λάβεις τέτοιο μήνυμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.