Η Wind Media διαφήμιζε έντονα το τελευταίο διάστημα ότι μπορούσε να πληρώσει τους χρήστες της για να κάνουν likes σε διάφορα social media posts. Ο χρήστης έπρεπε να κάνει likes σε κάποια προφίλ και θα τους αποζημίωναν με κάποιο ποσό, στη συνέχεια θα έφερναν και άλλους χρήστες στην πλατφόρμα για να κάνουν likes και θα έπαιρναν κάποια χρήματα και για αυτή τη δουλειά.

Μια πυραμίδα στην ουσία, που μπορεί να μοίραζε λίγα χρήματα στην αρχή, ωστόσο όσο αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών, το μοντέλο καθίσταται μη βιώσιμο και κάποια στιγμή, σκάει, όπως έγινε και στη προκειμένη περίπτωση. Χιλιάδες χρήστες δεν έχουν πληρωθεί, από τις 18/5 όπως αναφέρει το iguru.gr, ενώ και η ιστοσελίδα της είναι εκτός λειτουργίας.

Το ακόμη καλύτερο, είναι ότι προς το παρόν οι αρχές δεν φαίνεται να έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση. Απορούμε πως εμπιστεύονται κάποιοι τέτοιες υποσχέσεις για σταθερό εισόδημα δήθεν, με fake likes σε άγνωστα προφίλ.

ΖΤΕ Η1600 : Ο νέος εξοπλισμό της Cosmote στις υπηρεσίες σταθερής και internet

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η φιαχεριστεσ που καν τον βοηθώ, επιεσεν το κόσμο, να το κανουν να πιστεύουμε όλο αυτό, δειναν μισθούς σε πόλους Έλληνας, τους πήγαν ταξίδια , τους δίναν λεφτά να επειδήσουν και να κάνουν διαφήμιση οτι πμιρονομαστε, έχουμε στοιχεία, τηλέφωνα, ονόματα, και πού βρίσκονται.
    Ο κράτος τι κάνει με αυτά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.