Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα των foldable smartphones είναι η πτυχή στο κέντρο της εσωτερικής οθόνης. Οι εταιρείες προσπαθούν με βελτιώσεις στον μεντεσέ και τον συνολικό σχεδιασμό των αναδιπλούμενων συσκευών να μειώσουν την πτυχή, αλλά έως τώρα καμία δεν έχει καταφέρει το απόλυτο, εκτός ίσως από την Tecno με το Phantom V Fold.

Σύμφωνα με πηγή, η οποία δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες ενός foldable smartphone, το Phantom V Fold κλείνει πλήρως χωρίς να αφήνει κενό στο σημείο επαφής των δύο τμημάτων. Αν βέβαια στις φωτογραφίες βλέπουμε το συγκεκριμένο αναδιπλούμενο, όπως ισχυρίζεται η πηγή.

Θα μπορούσε το κενό στο Tecno Phantom V Fold να είναι τόσο μικρό εξαιτίας της ειδικής θήκης προστασίας. Επιπλέον, καθώς υπάρχει λόγος που οι εταιρείες δεν “κλείνουν” εντελώς τα foldable smartphones, θα μπορούσε όντως να κλείνει εντελώς, αλλά να έχει έντονη πτυχή και ενδεχομένως μειωμένη αντοχή στην εσωτερική οθόνη, η οποία πιθανώς θα αντέχει λιγότερο από αυτές άλλων συσκευών.

Η πηγή αναφέρει ότι το Phantom V Fold θα κάνει ντεμπούτο στις 28 Φεβρουαρίου και μάλιστα παγκοσμίως. Οπότε, θα πρέπει να περιμένουν αύξηση των leaks, τις επόμενες ημέρες, ή έστω τη δημοσίευση κάποιον teasers. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το τέλος του μήνα θα μάθουμε τι παίζει με αυτό το τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.