Η Tecno είναι μια εταιρεία όχι και τόσο γνωστή σε εμάς εδώ στην Ελλάδα, ωστόσο δραστηριοποιείται στο χώρο των smartphones με εξαιρετικές προτάσεις. Σήμερα, μέσω του gsmarena.com παρουσιάζει ένα concept rollable sliding screen, που πρόκειται για τον ορισμό της καινοτομίας.

techno phantom

Ο λόγος για το Tecno Phantom Vision V concept, μια συσκευή η οποία στοχεύει να σκοτώσει τα tablets, αλλά παράλληλα να συνεχίζει να χωράει στην τσέπη σας. Μπορεί να διπλωθεί και να γίνει ένα κανονικό smartphone, αλλά την ίδια στιγμή να επεκταθεί σε ένα μεσαίου μεγέθους tablet.

techno phantom v

Το Tecno Phantom Vision V ξεκινά ως ένα κανονικά αναδιπλούμενο όταν διπλώνεται. Έχει οθόνη στην μπροστινή πλευρά, ενώ στο πίσω μέρος τριπλή κάμερα. Μάλιστα, η εταιρεία πρόσθεσε και μια μικρή οθόνη στο πίσω μέρος, το οποίο χαρακτηριστικά αποκαλεί ως reverse-side back cover. Θα παρουσιάζει ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις και φυσικά ρολόι σαν αυτά που συναντάμε σε μια always on display.

Όταν ο χρήστης θα ξεδιπλώνει το Vision V, θα αποκαλύπτεται η μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη, όπως συμβαίνει με το Galaxy Z Fold 4, το Xiaomi Mix Fold 2 ή το Vivo X Fold+. Η διαφορά ωστόσο στο smartphone της Tecno είναι ότι μπορεί να επεκτείνει την εσωτερική οθόνη στις 10.1 ίντσες. Αυτή αποτελείται από 11 λειτουργικά layers τόσο για ευελιξία όσο και αντοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.