Ένας ακόμα YouTuber κάνει βόλτα στο Dark Web για ένα βίντεο, που στο τέλος έπρεπε να το λογοκρίνει ο ίδιος, καθώς έπεσε σε ένα βίντεο που δεν περίμενε. Το Dark Web αν και παρέχει την απόλυτη ελευθερία και ανωνυμία, συχνά μπορεί να πέσει κάποιος σε πολύ ενοχλητικό υλικό και κάποιες φορές κακόβουλο και παράνομο.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος του Dark Web είναι νόμιμο και ασφαλές, αρκετές συμμορίες και εγκληματίες το χρησιμοποιούν, ακριβώς επειδή προσφέρει ανωνυμία, αν ξέρεις βέβαια πως να την εξασφαλίσεις.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιστότοποι του Dark Web δεν μπορούν να βρεθούν ούτε να ανοίξουν από τους τυπικούς browsers, καθώς απαιτούν ειδικά παραμετροποιημένους που κρύβουν μέχρι ένα βαθμό την ταυτότητα του χρήστη, ενώ διατηρούν και την ανωνυμία της σελίδας.

Βέβαια, αυτό το μυστήριο του Dark Web είναι που ασκεί μια έλξη στους χρήστες που δεν ξέρουν τι είναι ακριβώς. Όσο πιο πολύ ψάχνεις, τόσο περισσότερο θέλεις να βρεις ακόμα περισσότερα.

Ένας χρήστης που δεν άντεξε να μείνει μακριά από το Dark Web είναι ο YouTuber Mutahar, από το κανάλι SomeOrdinaryGamer. Με την σειρά Deep Web Browsing, η YouTuber προσπαθεί να βρει τις κρυφές γωνιές του διαδικτύου.

Πριν ξεκινήσει ο Mutahar προειδοποιεί τους 3.74 εκατομμύρια συνδρομητές του πως το υλικό απευθύνεται σε ενήλικες.

dark web

Η σειρά ξεκίνησε το 2016 και το συγκεκριμένο επεισόδιο ξεκινάει με τις γνωστές σελίδες για την αναζήτηση εκτελεστή για να δολοφονήσει κάποιον. Ναι το Dark Web έχει αρκετές από αυτές, κάποιες είναι απάτες και κάποιες ίσως είναι πραγματικές υπηρεσίες εκτελεστών.

Στην συνέχεια μπήκε στο Crime City που ήταν μια σελίδα τυχερών παιχνιδιών και θυμίζει κουλοχέρη.

Όμως στην συνέχεια έπεσε σε μια σελίδα με το όνομα Mankind’s Habit που φαίνεται πως είχε μερικά βίντεο και εικόνες. Εκεί πάτησε σε ένα βίντεο με λεζάντα “Οι γαλήνιοι ήχοι είναι υπέροχοι”. Λόγω της φύσης του βίντεο, ο YouTuber έβαλε μωσαϊκό στο βίντεο, όμως μπορούμε να ακουστεί ένα μωρό που κλαίει. Λίγο μετά ο YouTuber γουρλώνει τα μάτια του και αρχίζει να βήχει σα να είναι έτοιμος να κάνει εμετό. Όταν τελείωσε το βίντεο φαίνεται εμφανώς ενοχλημένος.

Στην συνέχεια εξηγεί πως το βίντεο ήταν snuff, που σημαίνει πολύ βίαιο σεξ που καταλήγει σε δολοφονία. Στην συνέχεια λέει όμως πως μπορεί να συνδέεται με μια σειρά από ιαπωνικές ψεύτικες snuff ταινίες.

Στο επόμενο βίντεο έδειχνε χιλιάδες σκουλήκια πάνω σε κάτι, ενώ διακρίνεται κάτι σαν πόδι κάτω από τα σκουλήκια. Όσο το βίντεο προχωράει εμφανίζει πως πρόκειται για ένα άλογο και μια κατσίκα που είναι σε πλήρη αποσύνθεση και τα σκουλήκια τα καταναλώνουν.

Χάκερ με 30 χρόνια εμπειρίας αποκαλύπτει τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχει δει στο dark web

Στο τρίτο βίντεο ο Mutahar φαίνεται ξεκάθαρα ενοχλημένος, σε σημείο που σταμάτησε να βλέπει. Με τίτλο α simple operation, αναφέρει πως αφαιρούν το πρόσωπο από κάποιον. Ο YouTuber αναφέρει πως το πρώτο και το τρίτο βίντεο ίσως είναι πραγματικά snuff, προσπαθώντας να μην κάνει εμετό.

Μεταξύ μας δεν χρειάζεται να δείτε αυτά τα βίντεο, αρκετή μαυρίλα έχουμε στη ζωή μας τις εποχές που ζούμε. Τέτοιες σελίδες θέλουν αρκετή αναζήτηση στο Dark Web. Επειδή έχουμε πέσει σε αντίστοιχες σελίδες στο Dark Web, απλά μην τις αναζητήσετε καν. Θα σας διαλύσουν τη διάθεση και την ψυχολογία και δεν υπάρχει λόγος. Αν οι παλιοί θυμάστε το Rotten, τότε μπροστά σε αυτές τις σελίδες του Dark Web, το Rotten είναι παιχνιδάκι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιος είναι ο σκοπός του άρθρου; Όλοι μας ξέρουμε ότι πρέπει να μείνουμε μακριά από το dark web. Οπότε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.