Η Google βάζει τέλος στα Youtube Stories, ένα χαρακτηριστικό το οποίο είχε δανειστεί από πλατφόρμες όπως το Snapchat το 2017. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα υποστήριξης, το χαρακτηριστικό θα εκλείψει στις 26 Ιουνίου του 2023, με το ίδιο το Youtube να ενθαρρύνει τους creators να χρησιμοποιούν τα Community posts και τα Shorts αντί για τα Youtube Stories.

Από τις 26/62023 η δημιουργία νέων Youtube Stories δεν θα είναι διαθέσιμη. Τα Stories που είναι ήδη ανεβασμένα εκείνη την ημέρα θα γίνουν expire επτά ημέρες μετά τον αρχικό διαμοιρασμό τους, σημειώνει το Youtube.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Youtube Stories ήταν ένα χαρακτηριστικό που περιορίζονταν σε mobile συσκευές, ήταν μικρής διάρκειας και διαγράφονταν αυτόματα μετά από περίοδο επτά ημερών.  To Youtube νωρίτερα μέσα στο έτος είχε επεκτείνει τα Community posts σε όλους τους creators, χωρίς να εφαρμόζεται ο ελάχιστος περιορισμός των 500 συνδρομητών.

Το Amazon Prime Video τρολάρει το Netflix για το τέλος του password sharing

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.