Το Netflix όπως όλοι διαβάσατε εδώ στο techmaniacs.gr, ξεκίνησε τις χρεώσεις στις ΗΠΑ για όσους μοιράζονται τους κωδικούς. Εν ολίγοις αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να μοιραστείς στις ΗΠΑ το password σου με τους φίλους και την οικογένειά σου, αν αυτοί δεν μένουν μαζί σου. Φυσικά, το Amazon Prime Video δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει την κίνηση με μια εικόνα που ανέβασε στο Twitter.

Όπως επισημαίνει το androidauthority, τουλάχιστον με όσα ισχύουν σήμερα, το sharing του password δεν είναι πρόβλημα στην αντίστοιχη υπηρεσία του Amazon. Η υπηρεσία προσφέρει ήδη υποστήριξη προφίλ, ώστε να μπορείς να διατηρήσεις το ιστορικό σου ξεχωριστά από άλλους χρήστες, ενώ υποστηρίζει ως και τρία ταυτόχρονα streams.

Βέβαια, τίποτα δεν εμποδίζει την Amazon να αρχίζει να χρεώνει και αυτή στο μέλλον, αν το μοντέλο του Netflix αποδειχθεί επιτυχία.

amazon netflix passwords

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.