Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, η Google απείλησε με νομικές ενέργειες το Υoutube Vanced, το οποίο σου επέτρεπε να βλέπεις Youtube χωρίς διαφημίσεις. Η απόφαση προκάλεσε σοκ στον κόσμο του Android, καθώς το Youtube Vanced αποτελούσε την καλύτερη εναλλακτική στο Youtube Premium.

youtube revanced

Μια ομάδα από developers, αποφάσισε να το συνεχίσει, λανσάροντας επίσημα το Youtube Revanced. Το Youtube Revanced αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα έχει καμιά σχέση με το Youtube Vanced, δεν αποτελεί δηλαδή την επίσημη συνέχεια του, αλλά μια ανεξάρτητη ομάδα η οποία θα αναπτύξει την ανεπίσημη συνέχειά του. Αυτή τη στιγμή, λειτουργεί η μη root έκδοση και απαιτεί το micro-g για να μπορέσεις να συνδεθείς με λογαριασμό. Το project βρίσκεται στα πρώτα του στάδια, επομένως υπομονή μέχρι να προστεθούν περισσότερα features.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το apk. Θα πρέπει να εγγραφείς στο Telegram για να το κατεβάσεις. Δεν το ανεβάζουμε απευθείας επειδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να κυκλοφορήσει νέα έκδοση, οπότε μέσω του telegram θα βλέπεις τις νέες εκδόσεις που κυκλοφορούν για να τις κατεβάζεις και να τις περνάς. 

Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα smartphones ή συμβαίνει κάτι άλλο;

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντ’αυτου μπορείτε απλά να κατεβάσετε τον Brave, έναν browser βασισμένο στον Chrome, που μπλοκάρει ΌΛΕΣ τις διαφημίσεις του web (ναι και του YouTube) καθώς και την παρακολούθηση. Έτσι δεν χρειάζεται ούτε custom apk ούτε τίποτα. Μπορείτε να το βρείτε στα αντίστοιχα play store και app store. Αποτελεί και πολύ καλή εναλλακτική για desktop browser.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.