Μια ευχάριστη είδηση για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν το νέο Sony Xperia Z2 και Ζ2 Tablet. Η Sony όπως γνωρίζουμε είχε ενσωματώσει στο Xperia Z1 ένα screen protector το οποίο αποκαλούσε “anti-shatter film”. Η ιδέα πίσω από αυτό, ήταν σε περίπτωση που έσπαγε η οθόνη να παραμείνουν τα κομμάτια του γυαλιού ενωμένα χωρίς να σκορπίσουν.

Sony Xperia Z2 (1)

Δυστυχώς το συγκεκριμένο φιλμ δεν ήταν ανθεκτικό στις γρατσουνιές και έδινε την αίσθηση του πλαστικού στο χέρι παρότι η οθόνη ήταν από γυαλί. Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να το αφαιρέσει στις καινούριες της συσκευές. Οι επίδοξοι κάτοχοι των συσκευών θα έχουν πλέον την αίσθηση του γυαλιού στο χέρι τους. Παράλληλα η αφαίρεση του φιλμ θα βελτιώσει ελάχιστα και την απόδοση της οθόνης.

Μας αρέσει που η Sony ακούει (προς το παρόν) τους πελάτες της και κάνει αλλαγές για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά είναι ,επιτέλους επειδή πολύς κόσμος δεν ήθελε το φιλμ και με την αφαίρεση του έφευγε και το sony logo τώρα θα είναι όλα εντάξει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.