Παρόλο που το Sony Xperia Tablet Z ήταν το λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet για καιρό, η Sony με το νέο Xperia Z2 Tablet ξεπέρασε τον εαυτό της και παρουσίασε το λεπτότερο, ελαφρύτερο και φυσικά αδιάβροχο tablet της αγοράς.

Η συσκευή είναι μόλις 6,4 χιλιοστά και ζυγίζει 426 γραμμάρια για το μοντέλο με Wi-Fi και 439 γρ. για το μοντέλο με LTE. Αν λάβουμε υπόψιν ότι το tablet παρά την μείωση διαστάσεων και βάρους παραμένει αδιάβροχο τότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε εντυπωσιασμένοι από το επίτευγμα της Sony.

xperia-z2-tablet-waterproof-and-durable

Η εταιρεία χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά τη σχεδιαστική γραμμή OmniBalance με το στρογγυλό power button, την στιβαρή κατασκευή και τις στρογγυλεμένες άκρες. Το tablet μπορεί να συνδυαστεί με bluetooth πληκτρολόγιο και άλλες περιφερειακές συσκευές κάνοντας το σχεδόν μια ολοκληρωμένη λύση γραφείου.

Όπως και με το Xperia Z2, η εταιρεία χρησιμοποιεί κι εδώ νέα LED τεχνολογία για την Full HD 10.1” Trilouminos οθόνη του Xperia Z2 tablet. Ονομάζεται Live Colour LED όπου χρησιμοποιεί κόκκινο και πράσινο φώσφορο με μπλε LED και είναι καλυμμένο με χρωματικά φίλτρα Όλο αυτό υποτίθεται ότι παράγει πιο δυνατό και καλύτερα κατανεμημένο φωτισμό, με τελικό αποτέλεσμα τα πιο φωτεινά, έντονα χρώματα χωρίς τον υπερτονισμό που συναντάμε στις OLED οθόνες.

xperia-z2-tablet

Παράλληλα το X-Reality της Sony αναλύει κάθε τι που βλέπουμε εκείνη την στιγμή, καταφέρνοντας να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο στο ελάχιστο. Μπορεί η εταιρεία να μην έβαλε κάποια οθόνη 1600p τεχνολογίας PenTile diamond pixel, αλλά και τα 1200p του Xperia Z2 tablet είναι υπεραρκετά.

Το νέο tablet της Sony έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.3 GHz που είναι αρκετά πιο δυνατός από τον Snapdragon S4 που είχαμε δει στο προηγούμενο Tablet Z. Επίσης ενσωματώνει 2 GB RAM και 16GB εσωτερικής μνήμης με υποστήριξη microSD. Ο επεξεργαστής είναι κάτι ανάμεσα του Snapdragon 800 και 805 αλλά συσκευές με τον τελευταίο θα δούμε μετά το καλοκαίρι.

xperia-z2-tablet-gallery

Το Sony Xperia Z2 Tablet έχει στερεοφωνικά ηχεία που η εταιρεία ονομάζει S-Force Surround Sound και μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου το οποίο θα μειώνει έως και το 98% των περιβαλλοντικών θορύβων κατά το άκουσμα μουσικής. Η μπαταρία των 6000 mAh χρειάζεται 10 ώρες φόρτιση αλλά τώρα η συσκευή εκμεταλλεύεται την τεχνολογία Quick Charge της Qualcomm όπου το tablet μπορεί να φορτίσει 75% γρηγορότερα.

xperia-z2-tablet (2)

Τέλος η κάμερα της συσκευής είναι 8MP με αισθητήρα Exmor RS με όλες τις έξτρα λειτουργίες της Sony που γνωρίζουμε. Το tablet θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο σε μαύρο και άσπρο χρώμα και θα έρχεται με Android 4.4.2 KitKat. Η συσκευή έχει πιστοποίηση IP58 που σημαίνει ότι αντέχει μισή ώρα σε ένα μετρό νερού. Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο Sony Xperia Z2 Tablet.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.