Πίσω στον Σεπτέμβριο, η Xiaomi αποκάλυψε για πρώτη φορά το MIUI 11. Η τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του skin της Xiaomi προσθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου interface, ενός νέου font, μια Always On Display και πολλά περισσότερα. Αλλά φαίνεται ότι η Xiaomi δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία νέων χαρακτηριστικών στο MIUI 11. Η εταιρεία δοκιμάζει ένα νέο advanced display calibration feature στο λογισμικό, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το πως θα μοιάζει η οθόνη της συσκευής τους.

Τα νέα προηγμένα display calibration controls μπορούν να βρεθούν σε μια κρυμμένη ρύθμιση εντός της τελευταίας και πιο πρόσφατης MIUI nightly έκδοσης. Με νέα controls, θα έχεις την επιλογή  να αλλάζεις το color gamut από τις διαθέσιμες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων Enhanced, Original, P3 και sRGB. Επιπλέον, έχει sliders για τον μεμονωμένο έλεγχο των επιπέδων του Πράσινου, του Κόκκινου και του Μπλε χρώματος, sliders για τον έλεγχο του saturation και πλήθος άλλων επιλογών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τέτοιου είδους προηγμένα controls απαιτούν custom kernels και μάλλον δεν θα τα δούμε σε stock build του MIUI 11.  Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν η Xiaomi αναμένεται να διαθέσει τα νέα controls και σε μια stable έκδοση του MIUI ή ποιες συσκευές θα πάρουν το feature.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.