Αυτές τις ώρες κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο από το πρώτο τροχαίο με το Xiaomi SU7. Το αυτοκίνητο φαίνεται πως τράκαρε με μια λευκή Mercedes και μπορούμε να δούμε τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο οχήματα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε σημαντικές ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα, όμως η Mercedes φαίνεται να έχει την μεγαλύτερή, με σπασμένη την μάσκα στην δεξιά πλευρά, παραμορφωμένο καπό και διαλυμένη όλη την πρόσοψη.

Το Xiaomi XU7 φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση, με χτυπημένη όλη την δεξιά πλευρά της, ενώ παρατηρούμε πως έχουν ανοίξει οι αερόσακοί. Βέβαια το Xiaomi SU7 είναι και πιο βαρύ όχημα.

Xiaomi SU7 τροχαίο

Ο «Big Lizi Qiqili», γνωστός influencer στην Κίνα, κινηματογραφούσε στο σημείο του ατυχήματος, όταν έγινε το ατύχημα και για αυτό τράβηξε και τις φωτογραφίες. To Xiaomi SU7 του ανήκει και ένας συνάδελφος κινηματογραφούσε την ώρα του τροχαίου. Για κάποιο λόγο και οι δύο πλευρές είχαν πράσινο σηματοδότη και η αστυνομία μετά από επιθεώρηση του υλικού από την τροχαία, παραδέχθηκε πως ήταν πρόβλημα στα φανάρια και την πλήρη ευθηνή έχει η τροχαία.

Xiaomi SU7 τροχαίο

Στην συνέχεια είχαμε δεδομένα για την κατάσταση των οχημάτων. Το Xiaomi SU7 αναγνώρισε με επιτυχία το τρακάρισμα και κάλεσε αμέσως την τροχαία για να επιβεβαιώσει την σύγκρουση. Όλοι οι αερόσακοι του οχήματος άνοιξαν με επιτυχία και όλη η καμπίνα δεν είχε καμία ζημιά, ενώ όλα τα όργανα έμειναν στην θέση τους, παρά την δυνατή σύγκρουση.

Xiaomi SU7: Προωθητικό βίντεο δείχνει τα νέα χρώματα που κολάζουν

Οι χτυπημένες πόρτες φαίνεται να λειτουργούσαν κανονικά μετά την πρόσκρουση και άνοιγαν ηλεκτρονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, ώστε να βγουν τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα.

Το όχημα πήγε στο service για επισκευή. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων την γλύτωσαν με πολύ ελαφριά τραύματα. Μετά το ατύχημα, ο influencer θύμισε σε όλους να βάζουν την ασφάλεια πάνω από όλα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρώτον, δεν βλέπουμε πόσο “σμπαράλια” έγινε το Xiaomi.
    Δεύτερον, όσο πιο “σμπαράλια” γίνεται η μούρη του αυτοκινήτου, τόσο μικρότερες είναι οι δυνάμεις που ασκούνται στους επιβάτες, επομένως τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού.
    Άλλο οι υπολογιστές και τα κινητά, άλλο τα αυτοκίνητα…

  2. Ο Vrennus έχει δίκιο. Το ότι άνοιξαν οι αερόσακκοι στο Χ είναι ένδειξη για μεγαλύτερη επιβράδυνση, αν και σαν βαρύτερο όχημα τυπικά θα έπρεπε να είχε μικρότερη από την Μ.

  3. Δέν είναι ακριβώς έτσι καθ’ ότι έχει μεγάλη σημασία και η ταχύτητα την στιγμή της πρόσκρουσης, όπως και η γωνία.
    Γενικά δεν είναι εύκολο χωρίς όλες τις προσλαμβάνουσες να έχεις καλό συμπέρασμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.