Η Xiaomi ξεκίνησε πολύ δυνατά τις πωλήσεις του Xiaomi SU7, που είναι και το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρίας, με πάνω από 100.000 παραγγελίες να έχουν γίνει, ενώ 40.000 έχουν ήδη καταθέσει προκαταβολή που δεν επιστρέφεται. Μάλιστα το αυτοκίνητο που είναι γεμάτο από τεχνολογία, τα πηγαίνει τόσο καλά που η εταιρία αναγκάστηκε να αυξήσει την παραγωγή του. Όμως μέχρι σήμερα δεν είχαμε εικόνα για τα χρώματα του Xiaomi SU7, τουλάχιστον όσοι είμαστε εκτός Κίνας.

Σήμερα όμως η εταιρία δημοσίευσε ένα προωθητικό βίντεο, που μας δείχνει όλα τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει και είναι όλα πολύ όμορφα. Βέβαια, κατά την γνώμη μας υπάρχουν δύο που ξεχωρίζουν!

Το Xiaomi SU7 είναι η υλοποίηση της επιθυμίας της εταιρίας, για να “οδηγούμε μπροστά” (όπως το προχωράμε μπροστά). Η εταιρία πλέον ανακαλύπτει νέους τομείς δραστηριότητας και αυτό τις βγαίνει σε καλό. Το αυτοκίνητο εκτός από πολύ όμορφο, αποδεικνύεται και πολύ δυνατό σε επιδόσεις, αφού οι πρώτες δοκιμές το βάζουν μπροστά από τα περισσότερα ηλεκτροκίνητα στην κατηγορία του, ακόμα και πάνω από την Porsche Tycan.

Μάλιστα η εταιρία είχε προβλέψει πως τα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της τεχνολογίας, χρόνια πριν και από ότι φαίνεται είχε δίκιο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Σημαντική προειδοποίηση για όλους για κλήσεις από Revolut – Μια χαρακτηριστική περίτπωση

Επιστρέφοντας στα χρώματα, το κεραμιδί και το μοβ είναι απλά κόλαση και ιδιαίτερα χρώματα που δεν συναντάμε σε άλλα αυτοκίνητα εύκολα. Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Δυστυχώς η Xiaomi δεν έχει πλάνα προς το παρόν για διάθεση του Xiaomi SU7 εκτός κίνας, που αν ερχόταν στην τιμή που το ανακοίνωσε, απλά δεν θα είχε ανταγωνισμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.