Οι εταιρείες έχουν δύο τρόπους να “επεκτείνουν” την αυτονομία των smartphones, είτε αυξάνουν τη χωρητικότητα της μπαταρίας άρα και το βάρος του τηλεφώνου, είτε βελτιώνουν τις τεχνολογίες φόρτισης. Η Xiaomi είναι μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται πολύ σε αυτόν τον τομέα.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, η κινέζικη κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που θα υποστηρίζει 200W γρήγορη ενσύρματη, γρήγορη ασύρματη, και αντίστροφή φόρτιση. Το smartphone της Xiaomi θα είναι flagship, θα έχει 5.000mAh μπαταρία, και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Δεν έχουμε ιδέα για το πιο θα είναι το smartphone, αλλά το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας που υποστήριζει πολύ γρήγορη φόρτιση είναι το Xiaomi Mi 10 Ultra που φορτίζει με ταχύτητες μέχρι και 120W. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τηλέφωνο των 200W θα είναι το Mi 11 Ultra, αλλά αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα. Λογικά θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.