Η Xiaomi όπως αποδεικνύεται κάθισε και ανασχεδίασε ριζικά το Xiaomi Smart Band 8. Το gadget, όπως επισημαίνει το phonearena.com, δεν μοιάζει πλέον ως ένα φθηνό fitness tracker, αλλά παίρνει τη μορφή ενός smartwatch πλέον και μάλιστα ακριβού ρολογιού.

Επιβλαβείς για τα μάτια οι οθόνες των σειρών Galaxy S22 και Galaxy S23

xiaomi smart band 8

H Xiaomi έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά ως προς τα λουράκια που υποστηρίζει το smartwatch. Το ρολόι ειδικότερα υποστηρίζει πολύχρωμα sports bands από καουτσούκ αλλά πλέον προστίθενται επιλογές λουριών με δερμάτινο φινίρισμα.

πιέστε στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση

Η μεγαλύτερη ωστόσο αλλαγή είναι ότι πλέον ο χρήστης μπορεί να φορέσει το Xiaomi Smart Band 8 σαν κολιέ. O tracker της Xiaomi είναι αρκετά μικρός, ενώ το σχήμα, το μέγεθος και το βάρος το καθιστούν ως ιδανικό για να φορεθεί και στο λαιμό του χρήστη.

Μάλιστα, το band πλέον υποστηρίζει ένα necklace mode για το interface που θα εμφανίζει τα στοιχεία του μενού στο σωστό προσανατολισμό. Η εταιρεία αναφέρει ότι το mode αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο με το NFC για τις πληρωμές.

Το Xiaomi Smart Band 8 έχει επίσης και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα για την τοποθέτηση των λουριών. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε στην ανακοίνωση πως ακριβώς θα λειτουργεί, μια πρώτη γεύση μπορείς να πάρεις από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

Αν και δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τη τιμή του, γνωρίζουμε ωστόσο ότι θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Tρίτη, στο event όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και το Xiaomi 13 Ultra. Το Xiaomi Smart Band 8 θα είναι ακριβότερο από τον προκάτοχο, ενώ χάρη στο ριζικά ανανεωμένο design αναμένεται να φύγει άμεσα από τα ράφια των καταστημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.