Πέντε νέα τηλέφωνα της Xiaomi καταγράφηκαν πρόσφατα στη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας, και τα περισσότερα από αυτά είναι ήδη γνωστά, καθώς αναμένουμε να ανακοινωθούν μέσα στον μήνα.

Ας ξεκινήσουμε με αυτά που γνωρίζουμε. Οι πρώτοι γνωστοί αριθμοί μοντέλων δείχνουν στο Mi Max 3 και το Mi A2. Έχουμε ήδη μάθει ότι η τελευταίο θα ανακοινωθεί επίσημα στην Ισπανία στις 24 Ιουλίου, μαζί με το Mi A2 Lite που μοιάζει περισσότερο με το Redmi 6 Pro που ξεκίνησε πρόσφατα στην Ινδία.

Όσο για το Mi Max 3, το δημοφιλές phablet θα έρθει στις 19 Ιουλίου στην Κίνα, αλλά φαίνεται ότι θα το δούμε επίσημα και Ευρώπη.

Επόμενο στην λίστα είναι η πρόσφατα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Xiaomi Mi 8. Αυτή είναι η πρώτη ένδειξη ότι η εταιρεία θα το φέρει εκτός Κίνας και αναμένουμε να δούμε και τις άλλες δύο εκδόσεις στην παγκόσμια αγορά, το Mi 8 SE και το Mi 8 Explorer Edition.

Και τώρα μπαίνουμε σε αυτά που δεν έχουμε πληροφορίες. Στην λίστα υπάρχει το λεγόμενο POCOPHONE, το οποίο είναι μια κωδική ονομασία μιας συσκευής που θα αλλάξει από τη στιγμή που θα γίνει επίσημο. Το μόνο κομμάτι των πληροφοριών που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή είναι η διαμόρφωση μνήμης του – 6GB μνήμης RAM σε συνδυασμό με 64 ή 128GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Επειδή όμως όλες αυτές οι συσκευές έχουν περάσει την πιστοποίηση της ΕΟΚ, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μάθουμε σύντομα περισσότερα για αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.