Το Mi A2 της Xiaomi είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα mid-ranger τηλέφωνα της χρονιάς, λόγω της αναμενόμενης χαμηλής τιμής και φυσικά για την Android One εμπειρία που θα προσφέρει. Το Mi A1 της προηγούμενης χρονιάς ήταν μια τεράστια επιτυχία για την εταιρεία, οπότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ενθουσιασμένοι για τον διάδοχό του.

Από θέμα χαρακτηριστικών, γνωρίζουμε ήδη τι θα δούμε από το Mi A2, καθώς βασίζεται στο Mi 6X, αλλά βρισκόμαστε ακόμα στο σκοτάδι όσον αφορά την τιμολόγηση. Λοιπόν, μια πολωνική ιστοσελίδα έχει ρίξει φως σε αυτό και έχει προσθέσει ακόμη και μια συναρπαστική πληροφορία. Μια δεύτερη Lite έκδοση θα κυκλοφορήσει παρέα με το Mi A2!

Φυσικά, οι τιμές που έχουμε αφορούν την Πολωνία, αλλά σπάνια υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις από θέμα τιμής στην Ευρώπη, οπότε δύσκολο να πέσουμε πολύ έξω. Το μοντέλο 4GB/32GB θα έρθει στα 300 ευρώ, η 4GB/64GB έκδοση θα κοστίσει 320 ευρώ και η πιο ισχυρή διαμόρφωση με τα 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθήκευσης θα κοστίσει 370 ευρώ.

Το Mi A2 Lite από την άλλη πλευρά θα έρθει με ένα chipset Snapdragon 625 σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμης αποθήκευσης. Η οθόνη πρόκειται να είναι στις 5,84″ με την ίδια ανάλυση 1080×2280 pixel και notch.

Υπάρχει επίσης μια υποβάθμιση στην κάμερα, καθώς στο Lite μοντέλο θα είναι με 12MP (f/2.2) + 5MP αισθητήρες αντί του συνδυασμού 12MP (f/1.8) + 20MP (f/1.8) στο κανονικό Mi A2. Είναι ενδιαφέρον ότι η μπαταρία είναι στα 4.000mAh – περίπου 1.000mAh περισσότερο από ότι στο Mi A2. Η τιμή αναμένεται να είναι 240 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες, θα ξέρουμε σίγουρα μόλις η συσκευή ανακοινωθεί στις 24 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.