Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, δημοσίευσε μερικές εικόνες του επερχόμενου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της εταιρείας. Οι εικόνες δείχνουν το εξαιρετικά λεπτό design του Xiaomi MIX Fold 3, που θα κάνει ντεμπούτο στις 14 Αυγούστου.

Παράλληλα, η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε ορισμένες από τις διαστάσεις του MIX Fold 3 και προκάλεσε σοκ και δέος σε όλη την τεχνολογική κοινότητα. Πριν αναφερθούμε στα νούμερα, να πούμε ότι ο Jun είχε αναφέρει πώς το πάχος του MIX Fold 2 είναι στα όρια και δεν μπορεί να δημιουργηθεί λεπτότερη συσκευή.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με όσα είπε η Xiaomi, το MIX Fold 3 έχει πάχος 4.93 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτό και 9.8 χιλιοστά όταν είναι κλειστό. Ο προκάτοχος του είναι στα 5.4 και 11.2 χιλιοστά, αντίστοιχα. Όσον αφορά τον άμεσο ανταγωνιστή του, αυτός είναι το Honor Magic V2 με διαστάσεις 4.7 και 9.9 χιλιοστά, αντίστοιχα.

Επιπλέον, η κινέζικη εταιρεία δήλωσε ότι ο νέο μεντεσές έχει 3-stage σχεδιασμό με 14 κινούμενα μέρη και 198 συνολικά κομμάτια, σε σύγκριση με τον 2-stage σχεδιασμό του μεντεσέ που έχει το MIX Fold 2 ο οποίος αποτελείται από 8 κινούμενα μέρη και 87 κομμάτια. Τέλος, έχει στάδια αναδίπλωσης στις 45° και 135° μοίρες και αντέχει 500.000 αναδιπλώσεις με πιστοποίηση από την TÜV Rheinland.

Κατά τα άλλα, το Xiaomi MIX Fold 3 έχει 8.02 ιντσών εσωτερική οθόνη και 6.5 ιντσών εξωτερική οθόνη με FHD+ ανάλυση και 120Hz ρυθμό ανανέωσης, διπλό τηλεφακό με 5x περισκοπική και 3.2x tele, και το module συμπληρώνει η κύρια. Όλες οι κάμερες έχουν OIS και το σύστημα υπογράφει η Leica. Τέλος, το foldable smartphone υποστηρίζει 67W ενσύρματη και 50W ασύρματη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.