Μετά από μήνες leaks, αναφορών, και φημών, η Xiaomi αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία λανσαρίσματος του MIX Fold 3. Ο CEO της εταιρείας, Lei Jun, δημοσίευσε αφίσα για το event και η εταιρεία κοινοποίησε βίντεο μαζί με πλούσιο υλικό για το επερχόμενο foldable smartphone.

Σύμφωνα με το υλικό που δημοσίευσαν CEO και εταιρεία, το event θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 7 το απόγευμα, ώρα Πεκίνου. Μαζί με το foldable smartphone αναμένεται η εταιρεία να λανσάρει το Pad 6 Max και το Redmi K60 Ultra.

Το βίντεο παρουσιάζει λεπτομερώς το Xiaomi MIX Fold 3. Παράλληλα, πλήθος εικόνων δείχνουν λεπτομέρειες του foldable smartphone, όπως το module με την υπογραφή της Leica, την εσωτερική οθόνη, και το λεπτό σώμα. Αν και αναμένεται το MIX Fold 3 να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα, ίσως τελικά η εταιρεία δράσει αλλιώς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.