Εχθές είδαμε το εκπληκτικό Xiaomi Mi 6 να ανακοινώνεται με πολύ σωστή τιμή. Αρκετοί όμως μας ρωτήσατε τι γίνεται με το Xiaomi Mi Plus. Σήμερα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή και από ότι φαίνεται θα την δούμε να ανακοινώνεται σύντομα.

Το Xiaomi Mi 6 Plus πέρασε σήμερα από την κινέζικη 3C για πιστοποίηση, πράγμα που σημαίνει πως σύντομα θα την δούμε να ανακοινώνεται. Σύμφωνα με την καταχώριση, ο αριθμός του μοντέλου είναι ο MDE40.

Δυστυχώς η καταχώρηση δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες για την συσκευή, όμως δηλώνει πως θα την δούμε σύντομα και επίσημα. Σύμφωνα με τον αναλυτή Pan JiuTing, το Xiaomi Mi 6 Plus θα κυκλοφορήσει σε περίπου δυο μήνες.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά οι μέχρι τώρα διαρροές θέλουν την συσκευή να κυκλοφορεί με οθόνη 5.7 ίντσες, ανάλυσης 1080p. Στο εσωτερικό θα έχουμε τον Snapdragon 835, μαζί με 6GB RAM και 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Υποθέτουμε πως η κάμερα θα είναι διπλή στα 12MP, όπως και το Mi 6. Η μπαταρία λογικά θα είναι μεγαλύτερη, κάπου κοντά στις 4500mAh. Μαζί με το Xiaomi Mi 6 Plus περιμένουμε και το Mi Mix 2 και το Mi Max 2 και ελπίζουμε να δούμε όλες τις συσκευές να ανακοινώνονται μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.