Η Xiaomi χρησιμοποιεί το γράμμα s όταν πρόκειται για αναβαθμισμένη έκδοση μιας συσκευής και το γράμμα c όταν πρόκειται για μια πιο οικονομική έκδοση μιας συσκευής. Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες από το Xiaomi Mi 5c. Το 3C πιστοποιητικό της Κίνας μας δίνει αρκετές λεπτομέρειες, όμως έχουμε και φωτογραφίες της συσκευής.

Η συσκευή έχει κατασκευή από μέταλλο, σαν το Xiaomi Mi 5s, χωρίς όμως την εμφάνιση του Βουρτσισμένου μέταλλου. Η συσκευή παραμένει πολύ όμορφη και αρκετά πιο οικονομική.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 625, μαζί με 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Από λειτουργικό έχουμε MIUI 8, ενώ η μπαταρία της συσκευής είναι στις 3.200mAh. Στο κομμάτι της κάμερας έχουμε αισθητήρα 12MP στο πίσω μέρος και 8MP στην πρόσοψη.

Το Xiaomi Mi 5c αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν την ανακοίνωση του Mi 6, οπότε πιθανότατα θα το δούμε στην αγορά τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Η τιμή μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή, όμως κρίνοντας από την τιμή του Mi 5s που είναι κάτω από τα €300 και την τιμή του Xiaomi Mi 5, που είναι κάτω από τα €250, περιμένουμε τιμή γύρω στα €200.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.