Η Xiaomi το 2020 είχε προβεί στην κατοχύρωση πατέντας που περιέγραφε μια αναδιπλούμενη συσκευή του μέλλοντος. Η πατέντα φαίνεται ότι δόθηκε στην Xiaomi πρόσφατα και συνοδεύεται από μια φωτογραφία που αποκαλύπτει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design του επόμενου αναδιπλούμενου smartphone της.

xiaomi foldable

Οι τρεις κύκλοι στο πίσω μέρος του smartphone θα χρησιμοποιηθούν για τους απαραίτητους αισθητήρες. Τα χαρακτηριστικά των καμερών είναι άγνωστα, ωστόσο το xiaomiui.net αναφέρει ότι θα μπορούν να μετακινηθούν μηχανικά και να μετατραπούν σε μια μπροστινή κάμερα – selfie, μια τακτική που ακολουθούσε και το Galaxy A80.

Το Samsung Galaxy A80 δεν ήταν αναδιπλούμενο smartphone, αλλά διέθετε ένα άκρως ενδιαφέρον concept με τις οπίσθιες κάμερες να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μπροστά.

Επιτέλους 5G συνδεσιμότητα στα Huawei P60 και P60 Pro με αυτό το εργαλείο!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.