Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στη Huawei εμποδίζουν οποιοδήποτε εργοστάσιο που χρησιμοποιεί Αμερικανική τεχνολογία να στείλει προηγμένα chips στη Huawei. Και κάτι τέτοιο ισχύει και για τους επεξεργαστές που σχεδιάζει το τμήμα HiSilicon της ίδιας της Huawei. Τα εργοστάσια της Κίνας και ιδιαίτερα το μεγαλύτερο της χώρας η SMIC δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε εργαλεία που απαιτούνται για την κατασκευή επεξεργαστών.

5G συνδεσιμότητα Huawei P60

Η Huawei ως αποτέλεσμα όλων των άνω περιορισμών, έχει μπορέσει να αγοράσει επεξεργαστές από την Qualcomm αλλά με έναν όρο. Να μην μπορούν να συνδεθούν σε δίκτυα 5G. Ένας κινεζικός κατασκευαστής ωστόσο, η Soyealink, προσφέρει θήκες για τη σειρά Huawei P60 που όχι μόνο προστατεύουν το smartphone, αλλά του επιτρέπουν επιτέλους να συνδέεται σε 5G δίκτυα (standalone και non-standalone).

Ένα standalone (SA) 5G network όπως εξηγεί το phonearena.com βασίζεται σε υποδομή 5G και προσφέρει πιο γρήγορες ταχύτητες. Ένα non-standalone (NSA) 5G δίκτυο, είναι το δίκτυο το οποίο έχει χτιστεί πάνω σε 4G. Ο τελευταίος αυτός τύπος δικτύου αποτελεί έναν τρόπο για τους παρόχους γρήγορο και φθηνό για να δώσουν 5G υπηρεσίες στους συνδρομητές τους.

Οι μπάντες που υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή είναι οι εξής:

NSA: B3+N41, B3+N78, B3+N79, B1+N78, B1+N41, B39+N41, B39+N79, B41+N79, B5+N78, B8+N78
SA: N1, N3, N28, N41, N77, N78, N79

Με την θήκη εγκατεστημένη στο P60 ή στο P60 Pro σου, θα μπορέσεις να διαχειριστείς την πρόσβαση στο 5G με ένα εργαλείο που θα υπάρχει στο λογισμικό του smartphone. Θα σου δώσει τη δυνατότητα να ελέγξεις αν υπάρχει 5G κάλυψη στη περιοχή ακόμη και να πραγματοποιήσεις εναλλαγή σε ένα καλύτερο δίκτυο. Η θήκη χρησιμοποιεί eSIM.

huawei p60 case

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.