Πριν από μερικές εβδομάδες, ο κινεζικός κατασκευαστής η Xiaomi προέβη στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Xiaomi Redmi Note 7. Η συσκευή έρχεται με πολύ ισχυρό Corning Gorilla Glass 5 και στις δυο πλευρές αλλά δεν είναι αυτό το ατού του smartphone. Εξοπλίζεται με κάμερα των 48MP, εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας και gradient design έναντι των 148 δολαρίων για τη Κινεζική έκδοση και 260 δολαρίων για την Global έκδοση.

Σήμερα ο Lei Jun, CEO της Xiaomi, μιλά για την κάμερα και αποκαλύπτει ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Το Redmi Note 7 εξοπλίζεται με 48MP (Samsung GM1 – 1/2 inch) που είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την mainstream των 12MP. Η κάμερα υποστηρίζεται από ακόμη μια των 5MP. Για τα πιο σκοτεινά περιβάλλοντα έρχεται με automatic four-in-one 1.6?m high-pixel high-sensitivity mode και η single-pixel photosensitive area είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την αρχική. Επιπλέον διαθέτει τον ίδιο αλγόριθμο σαν του Xiaomi Mi Mix 3, το super night scene mode.

Δεν χρειάζεται τρίποδο καθώς μπορείς να λάβεις μια εξαιρετική φωτογραφία night scene και χωρίς αυτό.  Ο Lei Jun επισήμανε ακόμη ότι το Redmi θα ήταν το πρώτο που θα χρησιμοποιούσε την κάμερα των 48MP της Samsung ωστόσο ορισμένοι ανταγωνιστές την πρόλαβαν. Υποστηρίζει βέβαια, ότι η καθυστέρηση άξιζε  καθώς μπόρεσαν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τον αλγόριθμο της κάμερας.

Μπορείτε να δείτε εδώ ορισμένα δείγματα από την εντυπωσιακή κάμερα του Xiaomi Redmi Note 7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.