Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε ότι έχει κάτι καινούριο για το κοινό της και είναι έτοιμη να το ανακοινώσει στις 16 Ιουλίου. Η εταιρεία έχει στείλει ήδη προσκλήσεις και όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, η εταιρεία μάλλον μας προετοιμάζει πως έρχεται κάτι πολύ λεπτό.

xiaomi-16-july-announcmentjpg

Δεν είναι ακόμη γνωστό το τι μπορεί να είναι αυτό, αλλά μπορούμε να κάνουμε διάφορες υποθέσεις, λόγο των φημών και τον διαρροών που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό. Μια συσκευή που θα μπορούσε να ανακοινωθεί, είναι η επόμενη της ναυαρχίδα, το Xiaomi Mi 5, που αν και λέγεται ότι θα ανακοινωθεί μαζί με το Xiaomi Mi 5 Plus τον Νοέμβριο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το δούμε τελικά νωρίτερα. Μια ακόμη συσκευή που περιμένουμε από την Xiaomi, είναι το Redmi Note 2 που είδαμε πρόσφατε σε φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Μένει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 16 Ιουλίου, όπου θα μάθουμε επίσημα τι νέο μας ετοιμάζει η εταιρεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροASUS ZenFone 2: Μπορεί να τρέξει Windows 7 χάρη σε έναν Developer του XDA
Επόμενο άρθροΗ Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Note 5 στα μέσα Αυγούστου (;)
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ