Με την ανακοίνωση του επερχόμενου Xiaomi Redmi Note 2 να πλησιάζει, οι διαρροές και οι φήμες πληθαίνουν μέρα με την μέρα. Η συσκευή, έκανε την εμφάνιση της σε δύο φωτογραφίες, που επιβεβαιώνουν κάποιες διαρροές που είχαν γίνει παλιότερα. Το Xiaomi Redmi Note 2, όπως φαίνεται και παρακάτω, θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και θα έχει έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πίσω μέρος, ενώ ο σχεδιασμός του είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένος από αυτόν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η Meizu, με την σειρά MX. Στην πραγματικότητα, αυτή τη φορά το Xiaomi Redmi Note 2 έχει φωτογραφηθεί δίπλα σε ένα Meizu και η ομοιότητα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Redmi-Note-2

Δεν θα πρέπει όμως να κάνουμε παράπονα, καθώς το Redmi Note 2 αν και ανήκει στην μεσαία κατηγορία, έρχεται με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η οθόνη της συσκευής, θα είναι στις 5,5 ίντσες με ανάλυση FHD, που μας δίνει 401ppi πυκνότητας. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται, ο οκταπύρηνος MediaTek MT6795 με την PowerVR G6200 GPU για τα γραφικά. Η πίσω και η μπροστά κάμερα θα είναι στα 13MP και στα 5MP, αντίστοιχα. Τέλος, την συσκευή θα κρατάει ανοιχτή μια 3000mAh μπαταρία.

Redmi-Note-2-1

Το Xiaomi Redmi Note 2 θα υποστηρίζει LTE δίκτυα και θα έρθει φυσικά με την MIUI 6, βασισμένη στο Android 5.0. Όλα αυτά θα είναι “τυλιγμένα” μέσα σε ένα μεταλλικό σώμα και ελπίζουμε να έχει και μια προσιτή τιμή, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παράπονο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ