Τα Xiaomi 15 θα είναι μάλλον τα πρώτα τηλέφωνα που θα έρθουν με τον Snapdragon 8 Gen 4 και τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, από τον πολύ αξιόπιστο Digital Chat Station.

Ο διάσημος leakster δημοσίευσε το Weibo, πως το Xiaomi 15 θα είναι εξοπλισμένο με επίπεδη οθόνη ανάλυσης 1.5Κ, μικρότερο συνολικό μέγεθος και μια κύρια κάμερα 50MP, που όμως θα έχει πιο ανοιχτό διάφραγμα. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα δουλεύει με υπέρηχους, ενώ η συσκευή θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και θα είναι ελαφρύτερη.

Το ότι η συσκευή θα έχει 1.5Κ οθόνη, σημαίνει πως ο Digital Chat Station αναφέρεται στο απλό Xiaomi 15, καθώς τα Pro και Ultra, έρχονται παραδοσιακά με QHD+ οθόνες. Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή είναι η αναφορά στο διάφραγμα της κάμερας. Αν είναι όντως με ανοιχτό διάφραγμα όπως αναφέρει ο leakster, τότε ίσως να ισχύουν οι φήμες πως το κυμαινόμενο διάφραγμα σταματάει να υπάρχει στις συσκευές της εταιρίας. Βέβαια, αν έχει μικρύνει το μέγεθος της συσκευής, αυτό έχει μια λογική, καθώς ο μηχανισμός του απαιτεί περισσότερο χώρο.

Xiaomi 15

Τα νέα Xiaomi 15 θα λανσαριστούν αρχικά στην Κίνα, τον Οκτώβριο που έρχεται. Το παγκόσμιο λανσάρισμα των συσκευών θα γίνει πιθανότατα στην MWC της Βαρκελώνης, το 2025. Η συσκευή αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές του Galaxy S25, καθώς θα κυκλοφορήσουν περίπου την ίδια περίοδο στην αγορά. Μένει να δούμε τι έχει η Xiaomi στα σκαριά για την συσκευή της.

Τα επόμενα AirPods θα έχουν κάμερες, όμως δεν είναι για selfies!

Έχοντας το Xiaomi 14 στην κατοχή μου από την ανακοίνωσή του, μπορώ να πω με σιγουριά πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή συσκευή. Ανυπομονώ να δω τι νέο ετοιμάζει η εταιρία για να το κάνει ακόμα καλύτερο. Όμως το μεταβαλλόμενο διάφραγμα είναι κάτι που μου αρέσει πολύ στη συσκευή και σίγουρα θα ήθελα να παραμείνει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.