Το Xiaomi 13 Ultra είναι ένα πραγματικό τέρας, ειδικά όσον αφορά τη φωτογραφία, αλλά κανένα τηλέφωνο δεν είναι τέλειο όταν κυκλοφορεί, ενώ δεν πρόκειται να γίνει όσα update και αν πάρει. Όπως και να έχει, είναι θετικό να βλέπουμε ότι ακόμα και εταιρείες όπως η Xiaomi φροντίζουν να διορθώνουν τα κακώς κείμενα, τουλάχιστον στα flagship smartphones τους.

Οι χρήστες του 13 Ultra εντόπισαν αρκετά πρώιμα προβλήματα και η κινέζικη εταιρεία φρόντισε να διορθώσει τα περισσότερα αυτά. Το update έχει αριθμό έκδοσης MIUI 14.0.13.0.TMACNXM και εκτός από τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Μάιο του 2023 περιλαμβάνει σημαντικά fixes.

Το changelog είναι συνοπτικό και αναφέρει μόνο ότι διορθώνει το μη φυσιολογικό frame rate στα παιχνίδια μετά την ενεργοποίηση του μικροφώνου, ένα μήνυμα σχετικά με την υψηλή θερμοκρασία της συσκευής και τη μη διαθέσιμη προσωρινά σχετική λειτουργία, και την μη φυσιολογική κατανάλωση ενέργειας από τη CPU με αποτέλεσμα το γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας στο Xiaomi 13 Ultra.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.