Έχουμε συνηθίσει οι εταιρείες και οι υπηρεσίες service, ενίοτε και διάφορες άλλες πηγές, να δημοσιεύουν λίστες με το κόστος επισκευής των πιο δυνατών μοντέλων τους ή ακόμα και δεδομένα για το κόστος κατασκευής τους. Το Xiaomi 13 Ultra είναι η πιο δυνατή πρόταση της κινέζικης εταιρείας, αυτή τη στιγμή, και μόλις αποκάλυψε το κόστος επισκευής του νέου premium flagship smartphone.

Οι τιμές δεν είναι τόσο υψηλές – για ένα flagship smartphone αξιόπιστης εταιρείας, αλλά δεν τις λες και χαμηλές σε σύγκριση με αυτές κάποιων μοντέλων του ανταγωνισμού. Αν το Xiaomi 13 Ultra είναι εκτός εγγύησης, τότε ο κάτοχος πρέπει να πληρώσει 200 δολάρια για να επισκευάσει την οθόνη του, ενώ η motherboard θα του κοστίσει 370 δολάρια.

Αναφορικά, το κόστος επισκευής της οθόνης άλλου γνωστού flagship που κυκλοφόρησε πρόσφατα ανέρχεται στα 335 δολάρια και η αντικατάσταση της motherboard στοιχίζει 445 δολάρια. Τέλος, για την επισκευή της LEICA κάμερας του Xiaomi 13 Ultra ο κάτοχος του θα πρέπει να δώσει 210 δολάρια – δεν ξέρουμε αν αφορά όλο το module ή κάποια συγκεκριμένη μονάδα – και το πίσω panel ή μία νέα μπαταρία κοστίζουν 25 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.