Μετά από πολλά leaks, teasers, και μεγάλη αναμονή, η Xiaomi παρουσίασε το 13 Ultra στην Κίνα. Η κινέζικη εταιρεία επικεντρώθηκε σε δύο βασικά στοιχεία. Πρώτον, το 13 Ultra έχει μία από τις μεγαλύτερες οθόνες που έχουμε δει σε smartphone. Δεύτερον, το νέο flagship διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών με 50MP αισθητήρες.

Ένα teardown βίντεο δείχνει τον εσωτερικό κόσμο του 13 Ultra και αποκαλύπτει ότι ενδεχομένως είναι μία συσκευή που μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα. Κάθε στοιχείο του μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, κάτι που ισχύει και για το panel της οθόνης, το οποίο συνήθως αποτελεί πρόβλημα κατά την επισκευή των περισσότερων smartphones.

Το βίντεο δείχνει ένα προς ένα τα εξαρτήματα του Xiaomi 13 Ultra, όπως η LPDDR5x RAM και ο UFS 4.0 αποθηκευτικός χώρος από την SK Hynix, κάτω από τα οποία βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 2 και το custom chip P2 της Xiaomi. Επίσης, βλέπουμε το στοιχείο ψύξης από κράμα χαλκού κάτω από την οθόνη και αρκετή θερμική πάστα γύρω από τις κάμερες.

Τέλος, το βίντεο δείχνει το μεταβλητό διάφραγμα της κύριας κάμερας σε δράση, καθώς και πώς λειτουργεί η τεχνολογία ψύξης στο εσωτερικό του 13 Ultra. Σε γενικές γραμμές, αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο, γιατί η κινέζικη εταιρεία έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στον σχεδιασμό του 13 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.