Μπορεί το Xiaomi 13 Ultra μόλις να ανακοινώθηκε, έχουμε όμως ήδη το πρώτο βίντεο αποσυναρμολόγησης της συσκευής που μας αποκαλύπτει όλο το εσωτερικό του. Έτσι μπορούμε να δούμε όλα τα μέρη του και την συνολική διάταξη στο εσωτερικό της συσκευής.

Στο βίντεο, βλέπουμε την διαδικασία ανοίγματος της συσκευής, όπως επίσης και τα μέρη της. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η κάμερα, που πιάνει τον μεγαλύτερο χώρο στο κινητό. Θα δούμε και τον μηχανισμό του μεταβλητού διαφράγματος, που κυμαίνεται ανάμεσα σε f/1.9 και f/4.0.

Μπορείτε να δείτε όλη τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης, στο βίντεο διάρκειας 13 λεπτών παρακάτω. Δυστυχώς το βίντεο είναι στα κινέζικα, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την αυτόματη μετάφραση του YouTube για υπότιτλους.

Αυτό που όμως είναι σίγουρο, είναι πως το Xiaomi 13 Ultra είναι ένα μικρό θαύμα της μηχανικής, ενώ παραμένει εντυπωσιακό το πως χώρεσαν μια τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή κάμερα σε τόσο μικρό χώρο. Αυτό από μόνο του μας θυμίζει τις δυσκολίες τοποθέτησης μεγάλων καμερών σε συσκευές, αλλά και το R&D που χρειάζεται για να φτάσουν σε αυτό το μέγεθος όλα τα μέρη της κάμερας.

Βέβαια αυτό μας θυμίζει γιατί τα κινητά δύσκολα τα φτάσουν στο 100% τις επιδόσεις μιας mirrorless ή DSLR κάμερας. Το θέμα είναι καθαρά χωροταξικό, όμως βοηθάει πολύ η computational photography, για την βελτίωση των αποτελεσμάτων.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Επιτέλους ακόμη καλύτερη μπαταρία

Πως σας φαίνεται το εσωτερικό του Xiaomi 13 Ultra;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.