Το τμήμα SDI της Samsung το οποίο αναπτύσσει και κατασκευάζει Li-ion μπαταρίες, σκοπεύει πλέον να ενσωματώσει τεχνολογία αύξησης της χωρητικότητας που χρησιμοποιείται στα κελιά των μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων και σε μικρότερες μπαταρίες σαν αυτές των Samsung συσκευών.

samsung galaxy s24 ultra

Η αποκαλούμενη αυτή μέθοδο stacking, αποτελεί έναν τρόπο πιο στενής συσκευασίας των στοιχείων της μπαταρίας, όπως τον ηλεκτρολύτη και τα ηλεκτρόδια για αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα. Η ιστοσελίδα The Elec επισημαίνει ότι θα το δούμε να εφαρμόζεται ήδη από την οικογένεια των Galaxy S24.

Υιοθετώντας την εν λόγω μέθοδο κατασκευής μπαταριών, η Samsung SDI θα μπορέσει να ανταγωνιστεί ανάλογες εταιρείες προμήθειας μπαταριών, όπως την LG Energy.

Λέγεται ότι η Shenzhen Yinghe Tech ξεκινά με τη Samsung τη μαζική παραγωγή των νέων μπαταριών αυξημένης χωρητικότητας και ευελπιστούμε να καταλήξουν στα Galaxy S24 smartphones όπως φημολογείται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.