Η Apple ανέστειλε την ανάπτυξη ενός foldable iPhone, αφού οι οθόνες των προμηθευτών δεν πέρασαν τα αυστηρά πρότυπα δοκιμών της εταιρείας, υποστηρίζει μια νέα φήμη που έρχεται από την Κίνα.

Σύμφωνα με έναν blogger στο Weibo που έχει τεράστιο κοινό, η Apple δοκιμάζει αντίπαλα πτυσσόμενα τηλέφωνα στο πλαίσιο της διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης foldable συσκευών, από το 2016.

Τουλάχιστον ένα από τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα που λέγεται ότι δοκιμάζει η Apple χρησιμοποιεί οθόνη που κατασκευάζει η Samsung. Η Samsung είναι σημαντικός προμηθευτής των πάνελ οθόνης που χρησιμοποιούνται στις συσκευές της Apple και είναι γνωστό ότι έχει παράσχει δείγματα foldable οθονών στην Apple στο παρελθόν.

Πρόσφατη αναφορά υποστήριξε επίσης ότι η Samsung προσπαθεί να ενισχύσει τη λειτουργική της αποτελεσματικότητα εν αναμονή των πρώτων αναδιπλούμενων προϊόντων της Apple, συμπεριλαμβανομένου ενός foldable iPhone, ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει κατασκευάζοντας αναδιπλούμενες συσκευές από το 2019.

Ωστόσο, η πηγή της νέας φήμης ισχυρίζεται ότι τα τελευταία αναδιπλούμενα πάνελ της Samsung “έσπασαν μετά από λίγες ημέρες” υπό τις αυστηρές εσωτερικές δοκιμές της Apple, γεγονός που έκανε την εταιρεία να βάλει όλο το έργο στον πάγο για τώρα, ή τουλάχιστον μέχρι να αναπτυχθεί μια οθόνη που να μπορεί να ανταποκριθεί στα υψηλά της πρότυπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.