Εδώ και καιρό βλέπουμε τη Microsoft να βάζει διαφημίσεις στα Windows και ειδικότερα στα Windows 11. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι περισσότεροι έχουμε αυτή την έκδοση επειδή κάποτε είχαμε τα Windows 7 αυθεντικά ή χρησιμοποιήσαμε διάφορους πλάγιους τρόπους που επέτρεπαν – και ίσως επιτρέπουν ακόμη – τη δωρεάν απόκτηση και αναβάθμιση του λειτουργικού της εταιρείας. Όμως, η συνεχής αύξηση των διαφημίσεων είναι ενοχλητική. Ας υπάρχουν, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.

Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι η Microsoft δοκιμάζει την προσθήκη διαφημίσεων στο μενού αλλαγής και διαχείρισης του συνδεδεμένου λογαριασμού. Συγκεκριμένα, το Windows Latest αναφέρει ότι χρήστες έχουν δει διαφήμιση για το OneDrive που προσπαθεί να τους πείσει να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία cloud αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του τεχνολογικού κολοσσού.

Μία άλλη διαφήμιση που εντοπίστηκε στο ίδιο μενού των Windows 11 αφορά τη χρήση λογαριασμού Microsoft. Έως τώρα, μπορείς να έχει τοπικούς λογαριασμούς χρήστη και όταν πας στην εφαρμογή των ρυθμίσεων βλέπεις μία ειδοποίηση που σε ενημερώνει για τη σύνδεση λογαριασμού Microsoft και τα οφέλη που προσφέρει. Όμως, η εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να προωθήσει τη χρήση τέτοιων λογαριασμών.

Πολλοί ίσως αναφέρουν ότι δεν είναι διαφημίσεις, αλλά η Microsoft προωθεί με αυτών των τρόπο, άρα διαφημίζει, προϊόντα και υπηρεσίες της, όπως έκανε και με τον Edge – αν και σε αυτήν την περίπτωση το είχε πάει σε άλλο επίπεδο, κάποια χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.